Macie jakieś bóle brzucha?
Ja przez dzień nie czuje ,ale teraz wieczorem jak już leżę to mnie tak wiercic,trochę jak na @ nie jest to bardzo bolesne,ale niepokoje sie:-(
Właśnie przeżywam to samo..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja przez dzień nie czuje ,ale teraz wieczorem jak już leżę to mnie tak wiercic,trochę jak na @ nie jest to bardzo bolesne,ale niepokoje sie:-(
Mnie dzisiaj już nie. Ale wczoraj miałam rozpieranie w łonie,że tak powiem. Ogólnie nie mam nic co mogłoby zapowiadać@ u mnie.Macie jakieś bóle brzucha?
Dziewczyny czy któraś z was będąc w poprzednich ciążach robiła jakieś zabiegi stomatologiczne w 1 trymestrze? Moja zatrzymana ósemka daje mi do wiwatu. Boli okrutnie... Dzwoniłam do chirurga szczękowego, pani powiedziała, że teoretycznie nie powinno się tego robić w 1 trymestrze ale jeśli ból będzie bardzo dokuczliwy to lepiej to zrobić niż się męczyć i sama nie wiem... Przechodziłam już jedno dłutowanie ósemki i było całkiem spoko ale miałam w razie czego silne leki przeciwbólowe choć wcale nie potrzebowałam. A tu będzie tylko paracetamol jak coś [emoji3525]
Mam też umówiona pierwsza wizytę do gienekologa na 14.02 - bardzo szybko wiem, ale jestem po cesarce i trzeba sprawdzić czy przypadkiem nie zagnieździło się w bliźnie albo w okolicy [emoji849]
Ja miałam tydzień wolnego i jutro już trzeba wracać Ale jest spokojnie. Nie ma szefowej więc będę na spokojnie pracować [emoji1]Mam teraz tydzień wolnego w pracy- cieszę się że tak mi się to zbiegło bo sobie mogę naprawdę odpocząć i oszczędzać się żeby się ziarenko dobrze zagniezdzilo:-)
Właśnie przeżywam to samo..