Spark
Fanka BB :)
Ja jutro dam znać co u mnie wyniknelo z tej "młodszej ciąży"... [emoji849] Czy coś ruszyło...Jeden ale nawet niewiadomo czy to ten pęcherzyk bardzo malutki. Podeślę wieczorem zdjecie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jutro dam znać co u mnie wyniknelo z tej "młodszej ciąży"... [emoji849] Czy coś ruszyło...Jeden ale nawet niewiadomo czy to ten pęcherzyk bardzo malutki. Podeślę wieczorem zdjecie
Ja jutro dam znać co u mnie wyniknelo z tej "młodszej ciąży"... [emoji849] Czy coś ruszyło...
Ja dla dziewczyny Lilianna ,A chłopak nie planuje chłopca[emoji23][emoji23][emoji23]A WGL dziewczyny myslalyscie już nad imionami? [emoji4]
Poprzednia ciąża @ właśnie 31.12 i termin dokładnie na 7.10 miałam [emoji38]tez podam w takim razie:
om 31.12
termin wypadnie cos ok 07.10
wizyta 25.02
wiek 33
trójmiasto
Pewnie [emoji1787]A WGL dziewczyny myslalyscie już nad imionami? [emoji4]
Pewnie [emoji1787]
Ja dla dziewczynki to jakieś pomysły mam gorzej z imieniem dla chłopca. Mi podoba się dużo Ale na każde mój mąż reaguje że "pedalskie" Boże... [emoji2356][emoji2356][emoji2356] Wymyślił wczoraj imię UWAGA!!!!
Mariuszem, no myślałam że spadne z krzesła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2368]
polecam aplikacje liczy za nas![]()