Rudaa94
Fanka BB :)
Najwazniejsze jest to ze padlo stwierdzenie ze jest WSZYSTKO DOBRZE
Nie wierzę w to.
Dostałam zastrzyki, luteine i duphaston
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wierzę w to.
Dostałam zastrzyki, luteine i duphaston
Niestety moi rodzice nie Żyją juz sporo lat, rodzeństwa nie posiadam, najlepsza przyjaciółka po rozwodzie okazala się przyjaciółką ale mojego bylego męża, a kuzynki mieszkaja 30 km stad więc nie ma też jak codziennie sie widzieć. Dlatego tez chce pracować jak najdluzej aby nie świrować w domu sama. Wiecie nie użalając sie nad sobie ale mając 32 lata na karku to zycie mnie nie oszczedzalo i czekam na te lata gdzie w koncu będą sie dziać same te dobre rzeczy. Oczywiście nie liczac mojego syna bo jest najlepszy na świecie nawet ze swoimi humorkami i nastawieniem anty jakie ma często.
25.02 kontrola czy jest serduszko. W dniu dzisiejszym WSZYSTKO DOBRZE.
Ciąża z jajowodu tego po operacji. SZOK
Plus leki
Termin,wiek i wszystko na następnej wizycie.Zobacz załącznik 1077606
Tak. Wszystko prawidłowo.Najwazniejsze jest to ze padlo stwierdzenie ze jest WSZYSTKO DOBRZE![]()
Ale masz tez naspraktycznie 24/7 ktos tu zawsze jest i wesprze chociaz dobrym slowem
![]()
Wiem, ze mogę na was liczyc że wesprzecie albo zjebiecie jak bedzie trzeba [emoji23] ciesze się że trafilam na to forum...
Tak zmieniajac temat widzialam, ze wrześniówki będą zamykac swoje forum
Heeej [emoji3061] co za okropny dzień... Córka caly czas dziś wymiotuję [emoji3525] dostała też temperatury więc jest kurde super... Mam nadzieję, że to żadna wirusowka bo padne tu trupem i nie wstanę. Cały dzień biegam między praca a sprzątaniem wymiocin. Sorry za obrazowość ale kurde muszę to gdzieś wywalić bo głowa mi eksploduje! Martwię się, że się zarazę i martwię się o córkę bo co wypije to zwraca. Podaje łyżeczka elektrolity powoli i po troszeczku i jak narazie lepiej. I oczywiście dziś w piątek musiało się to zdarzyć oczywiście bym jutro nie mogła z nią iść do lekarza [emoji2358]. Choć i tak strach iść tam bo panuje u nas grypa. A bardzo bardzo bym nie chciała złapać teraz grypy jeszcze..
Ja kupię dostawkę stojącą chybaO to fajnie ja nad wózkiem to się strasznie długo zastanawiałam
To masz duży dylemat z głowy.
Ja zostawię mój stary cały czas jest uzywane no i mam nadzieję że córka starsza będzie już taka mocno chodliwa jak na razie to u niej ze spacerami strasznie ciężko lata wszędzie
Jak z hulajnoga to jedzie i się nie zatrzyma
Jak mówię stop
No i sobie nie wyobrażam że zostawiam wózek a gonię za tym trolem małym
Najlepiej mi by było z bliźniaczym[emoji848]
U nas bardzo sprawdzała się odgazowana i podgrzana coca cola. Ponoć pomaga na jelitówkę, a i była jedynym napojem, który moja Zosia chciała pić, gdy była chora..Heeejco za okropny dzień... Córka caly czas dziś wymiotuję ☹ dostała też temperatury więc jest kurde super... Mam nadzieję, że to żadna wirusowka bo padne tu trupem i nie wstanę. Cały dzień biegam między praca a sprzątaniem wymiocin. Sorry za obrazowość ale kurde muszę to gdzieś wywalić bo głowa mi eksploduje! Martwię się, że się zarazę i martwię się o córkę bo co wypije to zwraca. Podaje łyżeczka elektrolity powoli i po troszeczku i jak narazie lepiej. I oczywiście dziś w piątek musiało się to zdarzyć oczywiście bym jutro nie mogła z nią iść do lekarza
. Choć i tak strach iść tam bo panuje u nas grypa. A bardzo bardzo bym nie chciała złapać teraz grypy jeszcze..