Sabi32
Fanka BB :)
To Ty jesz jak moja najmlodszaJa jem 5/7 x w ciągu dnia. Z tym że moje porcje są bardzo małe i żebym zmieściła się w zapotrzebowaniu muszę częściej jeść. 1 posiłek jem o 7 i tak co 2-3h
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Ty jesz jak moja najmlodszaJa jem 5/7 x w ciągu dnia. Z tym że moje porcje są bardzo małe i żebym zmieściła się w zapotrzebowaniu muszę częściej jeść. 1 posiłek jem o 7 i tak co 2-3h
Umnie 6 tydzień 38 dzień cyklu ale paskudnie się zaczynam czuć mam nadzieję że to chwilowe (tak se wmawiam )Mała Rybko który tydzień u Ciebie? Jak się czujesz?
Umnie 6 tydzień 38 dzień cyklu ale paskudnie się zaczynam czuć mam nadzieję że to chwilowe (tak se wmawiam )
Do mnie dzis mama zadzwonila i bylo 100 pytan na minute![]()
Az glowa rozbolala![]()
Uuu no ja też ciągle jak na karuzeli ble a do 16stej w jednej pracy i odrazu do drugiej ble muszę przetrwaćU mnie 39dc. Jak mi sie teraz na obwodowce w glowie zakrecilo i mnie przywiesilo to myslalam ze przy gieldzie bede zjezdzac na postoj
Umnie 6 tydzień 38 dzień cyklu ale paskudnie się zaczynam czuć mam nadzieję że to chwilowe (tak se wmawiam )
Super jesteśmy razem. Powiem Ci ze ja to ciągle za ciebie trzymam kciuki bo pamiętam Cię jeszcze ze starego wątku staraczek. Chyba nie pomyliłamU mnie tez 38dc [emoji4]
Super jesteśmy razem. Powiem Ci ze ja to ciągle za ciebie trzymam kciuki bo pamiętam Cię jeszcze ze starego wątku staraczek. Chyba nie pomyliłam
Uuu no ja też ciągle jak na karuzeli ble a do 16stej w jednej pracy i odrazu do drugiej ble muszę przetrwać