Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CudnieJestem po wizycie: TP wg OM 4 października, a wg USG 6 października. Obecnie 6+2 i już widziałam serduszko! Kolejna wizyta 5 marca.I już mam kartę ciąży i skierowanie na wszystkie badania. Nie robiłam w ogóle bety, tylko zwykły test i dopiero do mnie dociera
![]()
Jestem po wizycie: TP wg OM 4 października, a wg USG 6 października. Obecnie 6+2 i już widziałam serduszko! Kolejna wizyta 5 marca.I już mam kartę ciąży i skierowanie na wszystkie badania. Nie robiłam w ogóle bety, tylko zwykły test i dopiero do mnie dociera
![]()
Jestem po wizycie: TP wg OM 4 października, a wg USG 6 października. Obecnie 6+2 i już widziałam serduszko! Kolejna wizyta 5 marca.I już mam kartę ciąży i skierowanie na wszystkie badania. Nie robiłam w ogóle bety, tylko zwykły test i dopiero do mnie dociera
![]()
![]()
![]()
Super [emoji177][emoji779][emoji779]Jestem po wizycie: TP wg OM 4 października, a wg USG 6 października. Obecnie 6+2 i już widziałam serduszko! Kolejna wizyta 5 marca.I już mam kartę ciąży i skierowanie na wszystkie badania. Nie robiłam w ogóle bety, tylko zwykły test i dopiero do mnie dociera
![]()
No to cudownieJestem po wizycie: TP wg OM 4 października, a wg USG 6 października. Obecnie 6+2 i już widziałam serduszko! Kolejna wizyta 5 marca.I już mam kartę ciąży i skierowanie na wszystkie badania. Nie robiłam w ogóle bety, tylko zwykły test i dopiero do mnie dociera
![]()