reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Jakby o mnie to by po mnie splynelo ;) o sytuacji w pracy :) z dnia na dzien coraz gorzej, kierownictwo ma nas w powazaniu :D ja to teraz sie moge z tego posmiac ale jak przyjdzie mi wrocic do pracy 25.02 to bede plakac razrm z nimi :)
O Tobie plotkują? [emoji15]

Zaczelismy 6+0 dzisiaj :) no no. Jakos szybko to leci jak sie jest w domu i calymi dniami spi [emoji14]

reklama
U mnie 5+3 :)
Pamietam odliczanie w ciąży z Amelka, jakby to wczoraj bylo..czas za szybko leci, zdecydowanie.
Zrobilismy muffiny jajeczno paprykowe i idziemy jesc, mloda marudna wiec zje i do spania, a ja ogarne dom i popracuje ;)

A mi w pierwszej w sumie sie dluzylo [emoji14] najbardziej ostatnie 10 tygodni i to mloda sie nie spieszyla wiec sobie siedziala w ciepelku tydzien dluzej:D
U mnie 5+3 :)
Pamietam odliczanie w ciąży z Amelka, jakby to wczoraj bylo..czas za szybko leci, zdecydowanie.
Zrobilismy muffiny jajeczno paprykowe i idziemy jesc, mloda marudna wiec zje i do spania, a ja ogarne dom i popracuje ;)

No wlasnie. Czas po zasuwa jak szalony :) mi gdzies umknelo 8 lat [emoji14] ostatnio ktos mnie o wiek pytal a ja bez zastanowienia palnelam ze 21 [emoji23] pozniej sobie policzylam i tak wyszlo ze jednak nie :p
Mi ciaza tez sie dluzyla, ale juz po to błyskawicznie poszlo..tyle co urodziłam a tu już 14 mies i kolejna ciaza...

No to Ty stoisz więcej niż 3 godziny więc mogłabyś na l4 iść.
Ja z kolei praca przed komputerem pow 4 h dziennie. Pewnie większość osob w biurach tak pracuje. Czy jesteśmy narażone na oddziaływanie pola magnetycznego? 😞
Ja pracuje 8godz przy komp ale w I ciazy tez tak pracowałam - w piatek bylam w pracy a po weekendzie szlam do szpitala - cala coaza q pracy 😁

reklama
Do góry