Rudaa94
Fanka BB :)
Ja teraz z wyzszego progu startuje
Ja na koniec poprzedniej 93, ale startowałam ze zdecydowanie większej wagi niż Ty![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na koniec poprzedniej 93, ale startowałam ze zdecydowanie większej wagi niż Ty![]()
Hmmm no to ciężka rozmowa może być faktycznie ale musisz myśleć o sobie teraz i o swoim maleństwie... Twoja praca jest na pewno bardzo ciężka fizycznie jak i psychicznie. Codzienne patrzenie na dramaty tych ludzi i ich bliskich musi być okropneJest bardzo sympatyczna i wyrozumiała, ale jestem pewna, że nie w tej kwestii. Na moim oddziale wszystkie kobiety pracowaly do późnych tygodni ciąży (niektóre schodziły z dyżuru i szły rodzic na położniczy) narażając siebie i dziecko dla dobra nie wiem czego (szpitala? Dyrektora? Grafiku?) i wiem, że nie otrzymam zrozumienia. Trudno. Co ma byc to bedzie.
No jakbyś zdążyła przytyć dwa dni po teście ciążowym, to by było cośMuszę się zważyć, ale nie wierzę mojej wadze, to chyba gine powinna mnie zważyć w piątek na 1 wizycie co nie?Ale przed ważyłam 52-53 kg. Ciekawe ile teraz. A zważę się, a co
EDIT @Verona26: bez zmian53
![]()
A badalas już tarczycę w ciąży?? Nie martw się na zapas, z tych 20 kg już pewnie połowa odejdzie w szpitalu, a z drugą połową też dasz radęKurde ja już przybrałam 2 kgco będzie dalej? A wcale nie jem więcej niż wcześniej. Mo problemem od zawsze właśnie było to, że jadłam bardzo nie reguralnie i mało i źle rzeczy. Dlatego waga poszła tak w ogóle. W ogóle przed zajściem w ciążę miałam iść na badania krzywej cukrowej i insuliny bo podejrzewano IO i niedoczynność tarczycy lekka. Ale teraz zaszłam w ciążę i chyba od tak nie mogę sobie zrobić tych badań po prostu. Boję się, że przy biorę znów te 20kg nad którymi tak pracowałam
![]()
Chyba spróbuje....
W pierwszej ciąży miałam paskudne zaparcia które doprowadziły do hemoroidów :/ dopiero regularne picie wywaru z suszonych śliwek, kefiru i dużej ilości kiwi praca jelit się uregulowała. Niestety jak zjadłam coś niefajnego typu pizza, smażone, bardzo mączne to czasem problem wracał. Ja mam chyba bardzo wrażliwy układ pokarmowy na zmiany hormonalne.
Muszę się zważyć, ale nie wierzę mojej wadze, to chyba gine powinna mnie zważyć w piątek na 1 wizycie co nie?Ale przed ważyłam 52-53 kg. Ciekawe ile teraz. A zważę się, a co [emoji23]
EDIT @Verona26: bez zmian53
![]()
Jest bardzo sympatyczna i wyrozumiała, ale jestem pewna, że nie w tej kwestii. Na moim oddziale wszystkie kobiety pracowaly do późnych tygodni ciąży (niektóre schodziły z dyżuru i szły rodzic na położniczy) narażając siebie i dziecko dla dobra nie wiem czego (szpitala? Dyrektora? Grafiku?) i wiem, że nie otrzymam zrozumienia. Trudno. Co ma byc to bedzie.
To tak jak ja w pierwszej. Na koniec 98 kilo![]()