• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja tam wcale nie uważam Cię za wariatkę. Wszystkie jesteśmy już mamusiami. To jest coś pięknego. Trzeba się z tego cieszyć. Po prostu niektóre wolą „przeczekać” ten niebezpieczny I trymestr, żeby później mniej cierpieć, jeśli coś się stanie. Mam trochę przez to taką blokadę przed planowaniem, zazdroszczę Ci, że Ty po prostu wiesz, że będzie dobrze (bo będzie!) i wszystko sobie planujesz :)
Ja mam tak samo, nigdy nie zakladam zlego, tym samym zamowilam juz zawieszke do smoczka taka ladniutka w neutralnym kolorze :D

reklama
Ja mam tak samo, nigdy nie zakladam zlego, tym samym zamowilam juz zawieszke do smoczka taka ladniutka w neutralnym kolorze :D
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁

Załączniki

• Screenshot_2020-02-13-10-25-02-009_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2020-02-13-10-25-02-009_com.facebook.katana.png
    325,9 KB · Wyświetleń: 105
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁
Mi płeć jest obojętna, ale synek marzy o siostrze, więc też oglądam potencjalne zakupy w tym kierunku 😁♥️ Dla synka wszystko mam, więc nie będę nic kupować jak coś ☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry