Sabi32
Fanka BB :)
UwielbiamZobacz załącznik 1080042
Takie coś, kupujesz gotowy - wyglada jak makaron a na gorącym tłuszczu rośnie i smakuje jak prażynki. Ja posypuje jeszcze przyprawami - dziś przyprawa do kurczaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
UwielbiamZobacz załącznik 1080042
Takie coś, kupujesz gotowy - wyglada jak makaron a na gorącym tłuszczu rośnie i smakuje jak prażynki. Ja posypuje jeszcze przyprawami - dziś przyprawa do kurczaka
Mam to samo, taka pelnosc na dole w brzuchu...srednio przyjemnaNiee ale mimo, że to prawie 6 tydz to odczuwam wielka pełność w brzuchu i mam problem z leżeniem na boku a o spaniu na brzuchu mogę zapomnieć ☹

Ja W niedzielę miałam 10 tyś, a jutro mam wizytę i też bym już chciała zobaczyć ❤ chociaż nie nastawiam się mocno żeby się nie rozczarować. Co będzie,to będzie.Ohhh tak leżę sobie i myślę jak bardzo bym już chciała być na tej wizycie i chociaż zobaczyć ten mały migający pikselek... Usłyszeć, że wszystko jest dobrze![]()
Jutro rano chyba skocze do labo na badania krwii żeby już na wizytę mieć gotowe te d'dimery, próby wątrobowe i może betę sobie strzele jeszcze, a co!Ostatnia beta była robiona 5.02 i wyszło 93.44 na dwa dni przed dniem spodziewanej @. Jutro już będzie 7 dni spóźnienia i ciekawa jaka beta będzie
![]()
Tylko w cpA poprzednie ?
No moja tez byłaby 18 pierwsza ale to krwawienie mnie wybiło z rytmu i chciałam zobaczyć czy ciaza jest i czy znajduje się w macicy.
Cos a'la prazynki. Wrzucasz na olej i sie tak fajnie smazy [emoji23]
Zobacz załącznik 1080042
Mam to samo, taka pelnosc na dole w brzuchu...srednio przyjemna![]()
Ale narobiłaś smaka... dawno już nigdzie twego nie widziałam. Smak dzieciństwa [emoji7][emoji7]