Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocjedopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić
nie powiem, miło mnie zaskoczyła
no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]
Verona26 myślę, że byśmy się dogadały [emoji28] ja też wiecznie wszystko przeżywam heheh [emoji2356]
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocjedopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić
nie powiem, miło mnie zaskoczyła
no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]
Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razyJa dzis 2 drzemki zrobilamale zaraz tez ide bo rano wstac musze...na sama mysl mi sie nie chce
Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy [emoji2] Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tys [emoji23]