Rudaa94
Fanka BB :)
A my sie cieszymy z Toba
Dokładnie. Tylko koleżanka co jest w ciąży 6 miesiąc pyta czy się cieszę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie. Tylko koleżanka co jest w ciąży 6 miesiąc pyta czy się cieszę.
Ja myślę, że nie powinnysmy porównywać tych wymiarów aż tak bardzo miedzy sobą ,bo każdy dzidzius jest inny i w innym tepie się będzie rozwijał.tak samo jak nasze przyrosty i bety byly różne w tych samych dniach cyklu i tak jak nasze dzieci się urodza z różną masą urodzeniowa i długością ciała mimo że w tym samym tygodniu ciąży:-)
Grunt to mieć zaufanego lekarza i jego się słuchać.:-)
@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane [emoji853][emoji3590] Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka [emoji853] Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie [emoji853]
Staram się jak mogęmieć taką wnuczkę to skarb [emoji4]
Wszystko musi być dobrze, tym bardziej że prawnuczek/prawnuczka w drodzeStaram się jak mogęśp. Babunia i Dziadek to jak drudzy rodzice. Wychowali mnie, mama była samotną mamą. Są dla mnie bardzo ważni i oddałabym wszystko za nich
Ajezus chyba łapie mnie melancholia i płacz znowu...
@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane [emoji853][emoji3590] Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka [emoji853] Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie [emoji853]
Dziękuję za te słowaTo jak bedziesz u dziadka to najwyzej wez od niego skarpetki i chociaz zmien na suche, bo z nosa bedzie zaraz kapać. Dziadek jeszcze nie wie ale ma dla kogo z choroba walczycbutem sie nie przejmuj, rzecz nabyta
wizyta u lekarzy musi przebiec pomyslnie
a jak wrocisz to zrob sobie jakas przyjemnosc po ciężkim dniu
![]()
To super zw tak milo zaczyna ci się dzień [emoji3590]
Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak [emoji2360].
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze [emoji3059]