reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ale jak to gdzies widzialam to nie rozstepy to pasy tygrysa :)
Nie stosuję żadnych preparatów poza dobrym nawilżeniem skóry i raczej nie zamierzam tego zmieniać. W pierwszej ciąży wydałam majątek na różnego rodzaju kremy i niestety mam bardzo dużo rozstępów, ale od zawsze miałam skłonność do ich postawania. Ma je też moja mama i miała babcia, więc chyba trzeba się z tym pogodzić ;)

Ale jak to gdzies widzialam to nie rozstepy to pasy tygrysa :)
O wlasnie :)
JjZKTmpIqztIwdtE.jpeg

No to super :) ja sie glowie czy do rodzinnej nie zajsc na pogaduszki... bo mloda i fajna babka i moze cos podpowie :) ale to juz raczej po walentynkach pojde :) mam nadzieje ze brzuch szybko nie pojdzie do przodu zanim nie pojde do jakiegos konkretnego specjalisty i zanim nie wroce do pracy ;) w sumie musi sie przebic przez warstwe tluszczyku :)
Umówiłam się do położnej na za tydzień w czwartek i tam pewnie poznam datę mojego jedynego usg w tej ciąży wiec ważna data do której będę odliczać dni

Dzwonilam do gina. Mam sie dzis pojawic do 15... kurde blaszka. Lece sie kapac :D

Powiedzialam jaka beta jaki przyrost. Nic wiecej nie zdazylam powiedziec [emoji23] ktory dzien , kiedy okres... nic [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry