Rudaa94
Fanka BB :)
Ok
To wyłącz Internet inne pierdoly! Napisz nam od razu co Ci gin powiedział [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wyłącz Internet inne pierdoly! Napisz nam od razu co Ci gin powiedział [emoji4]
Dzwonilam do gina. Mam sie dzis pojawic do 15... kurde blaszka. Lece sie kapac
Powiedzialam jaka beta jaki przyrost. Nic wiecej nie zdazylam powiedziec [emoji23] ktory dzien , kiedy okres... nic [emoji23]
Nawet pecherzyka nie widac. Zrobic test za tydzien i za 2 tygodnie od testu znow przyjsc![]()
No takim się wydawało że za wcześnie bo pęcherzyki jest przy becie 1000 dopiero... to masz sikańce zrobić czy bete?
Pęcherzyk się pojawia przy becie około 1000, więc zero stresu... W sumie nie wiem, po co Cię lekarz już ściągnął na te badania..Nawet pecherzyka nie widac. Zrobic test za tydzien i za 2 tygodnie od testu znow przyjsc![]()
Pęcherzyk się pojawia przy becie około 1000, więc zero stresu... W sumie nie wiem, po co Cię lekarz już ściągnął na te badania..
Pęcherzyk się pojawia przy becie około 1000, więc zero stresu... W sumie nie wiem, po co Cię lekarz już ściągnął na te badania..
Tez nie wiem... zrobie bete gdzies kolo 4 lutego zobavze czy wgl przyrasta. Endometrium 10.5
Na endometrium to ja się WGL nie znam...