Karolina*87
Fanka BB :)
No dziewczyny dzis sie poryczałam na środku galerii handlowej nie moc i ten ogromny brzuch nie mogący niczym zakryć mnie rozwalił.. nie ogarniam psychicznie.. co mam robić czy ja jestem szurnieta ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ochłonęłam jeszcze ale wróciłam do domu.
To są blizniaki, tyle że jedno jest bardzo małe 7+2 i 6+3 pytałam się czy to może się skończyć dobrze to powiedziała że tak ale że dysproporcja jest duża
Mówiła że może być zespół podkradania dlatego takie różnice ale na tym etapie to nie wiadomo za duzo
kontrola za tydzień, mam duphaston i coś tam jeszcze, zaraz przejdę do apteki kupic.
Z jednej strony to totalnie nie mamy warunków na 3 dzieci a z drugiej to już się przejmuje tym najmniejszym że to dziwne że takie dysproporcje i już analizuje wszystko
W gabinecie babka mówiła że to piąte bliźniaki w tym tyg i pewnie już ostatnie dziś sobota
październik to może tak ma
Zobacz załącznik 1086327
Nie wiem nawet ale chyba 4, nawet pisałam że strasznie dużo tu na październiku bliźniaków a tu i mi się trafilo.Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji3531] Ktore to juz u nas bliźniaki w pazdzierniku? 3 czy 4?![]()
Mmm,może rozmowa z kimś bliskim o tym co czujesz teraz by pomogła?No dziewczyny dzis sie poryczałam na środku galerii handlowej nie moc i ten ogromny brzuch nie mogący niczym zakryć mnie rozwalił.. nie ogarniam psychicznie.. co mam robić czy ja jestem szurnieta ?
A jak teraz z treningami? Dalej do oporu czy jednak trzeba spuścić z tonu ciut?Nie wiem nawet ale chyba 4, nawet pisałam że strasznie dużo tu na październiku bliźniaków a tu i mi się trafilo.
Ja nawet chciałam mieć bliźniaki w pierwszej ciąży no ale w drugiej to już tak mega ciężko będzie w sensie potem, totalnie sobie nie wyobrazam
Wiedział w co się pakujeMówię Wam że jest dramat na Maxa! Oby skończyło się jak najszybciej bo długo tak nie pociągne [emoji2356][emoji2356] Mąż już widzę że chwilami ma mnie dosyć jak wszytskonkrutukuje, że śmierdzi itd Ale nie mówi nic, choć widzę po nim że chciałby żebym już normalna była [emoji23][emoji23]
Tu się sprawa komplikuje bo muszę się przerzucić na wersje light i to już terazA jak teraz z treningami? Dalej do oporu czy jednak trzeba spuścić z tonu ciut?
Wow, zazdroszcze formy, sił, chęci...Dalej będzie ciężar ale na jedną rękę zejdę na 8kg potem na 6
Nie chciałam tak szybko schodzić z ciężaru i to do takiego żałosnego ale siła wyższa. Końcówka 2 trymestru to będzie tylko rowerek stacjonarny +gumy a trzeci to nie wiem jeszcze co przyniesie może tylko spacery zostaną.
Wow, zazdroszcze formy, sił, chęci... [emoji33] Ja po pracy leze i zdycham [emoji52]