Wow, gratuluję obu serduszek [emoji169][emoji169]Aaa i serce jest widoczne u obu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, gratuluję obu serduszek [emoji169][emoji169]Aaa i serce jest widoczne u obu
Ja w koncu wczoraj zobaczylam swoja Kruszyne ♥ Om a wynik z Usg rozni sie o tydzień ale tego sie spodziewałam, bo mam dlugie cykle. Serduszka nie slyszalam, ale juz ładnie pulsuje. Moze uda sie w środę
Ja dziś trochę porobilam w domu i co? Zaczęło bolec podbrzusze i pachwiny i musiałam odpuscic... zleglam na kanapie odpoczęłam i wzięłam się za obiad. Teraz ważny czas nie można się przemęczać. Organizm sam mówi ze dość.
My jeśli będzie wszystko dobrze, to pewnie Polskie morzeA powiedzcie myślicie o wakacjach?
My zawsze o tej porze już zazwyczaj coś wybrane.a teraz nie wiem....waham się bardzo....znajomi naciskają żebyśmy coś decydowali ale nie wiedzą o ciąży jeszcze :-) po wizycie 11.03 już powiem:-)
Zastanawiamy się nad Cyprem samolotem w czerwcu(ciąża to 5-6 miesiąc więc samopoczucie powinno być dobre ,brzuszek nie jakiś wielki ale obawiam się tego samolotu...)
Albo Chorwacja w sierpniu i tu już gorzej ,samochodem może jeszcze jakoś dojadę ale boję się upałów to już będzie prawie 8 miesiąc będę już pewnie wielka...
A powiedzcie myślicie o wakacjach?
My zawsze o tej porze już zazwyczaj coś wybrane.a teraz nie wiem....waham się bardzo....znajomi naciskają żebyśmy coś decydowali ale nie wiedzą o ciąży jeszcze :-) po wizycie 11.03 już powiem:-)
Zastanawiamy się nad Cyprem samolotem w czerwcu(ciąża to 5-6 miesiąc więc samopoczucie powinno być dobre ,brzuszek nie jakiś wielki ale obawiam się tego samolotu...)
Albo Chorwacja w sierpniu i tu już gorzej ,samochodem może jeszcze jakoś dojadę ale boję się upałów to już będzie prawie 8 miesiąc będę już pewnie wielka...
CudownyU mnie już zaplanowane od 3 miesięcy odkąd wzięliśmy do domu tego słodziakaw tym roku dla odmiany Polska, dokładniej Mazury i czerwiec. Odludzie
i tak żeby Włochacz był szczęśliwy
będę wtedy też 5-6 mc więc ok.
Od 3 dni zdecydowanie lepiej.Dziewczyny, jak sie w ogóle czujecie? Ja po tygodniu nieustających mdłości dziś się czuję jakbym ,,ozdrowiała,, [emoji4] nie wiem,czy to znak,że organizm zaczął się przyzwyczajać do rozwijającej się ciąży, czy może to jakaś cisza przed burzą, która rozłoży mnie ponownie [emoji6]