Karolina*87
Fanka BB :)
Dziewczyny jak przemyślałyście czy robimy rozpiske o nas ? Ja mogę ją przygotować ale musialabym mieć dane ? Dajcie znać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jak przemyślałyście czy robimy rozpiske o nas ? Ja mogę ją przygotować ale musialabym mieć dane ? Dajcie znać
Hmmm tak na początku to chyba nick data ostatniej @ termin porodu wg @ data wizyty u lekarza a w miare dalszej wiedzy to można dopisać termin porodu wg USG.. podobne tabelki mialy dziewczyny z miesięcy wcześniejszych i fajnie to wyglądałoA co potrzebujesz i jaki masz pomysl ?![]()
Hmmm tak na początku to chyba nick data ostatniej @ termin porodu wg @ data wizyty u lekarza a w miare dalszej wiedzy to można dopisać termin porodu wg USG.. podobne tabelki mialy dziewczyny z miesięcy wcześniejszych i fajnie to wyglądało
Ja też jestem chętna[emoji16]
U mnie ostatnia @29.12.19
Termin porodu 02.10.2020
Wizyta u lekarza 03.02.2020
Dziewczyny dodatkowo widziałam A innych wątkach ze tworzyły wątek prywatny, może my też tak zrobimy [emoji6]
Później zaczną się zdjęcia brzuszków, usg itd [emoji7][emoji39]