Tally
Początkująca w BB
Mnie brzuch już tylko chwilami boli. 3 dni mnie napierdzielal więc teraz ma 3 dni być grzeczny [emoji16]
A to dopiero początek - później jak beta będzie wysoka to będzie masakra z Mdłościami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie brzuch już tylko chwilami boli. 3 dni mnie napierdzielal więc teraz ma 3 dni być grzeczny [emoji16]
A ja bede mogla do mojego przytulic się dopiero w marcuuuuuuWiecie co? Ide ja sie do meza przytule i padam spacdo jutra :*
Jejuuu chwile mnie nie było i tyle napisałyście a jakie dramaty [emoji33] ;p
W ogóle jeśli chodzi o staraczki to ja kiedyś byłam na tej grupie jakieś hmmmm dwa lata temu- ale trwało to miesiąc bo udało się zajść odrazu w ciąże z synkiem i wtedy właśnie było tam super super. I teraz sobie zajrzałam na ten wątek (znaczy nie teraz teraz ale kilka dni temu) i nie wiem ale widziałam ze strasznie się Ciebie czepili Verona - w sensie ze powiedziałaś w pracy... dla mnie to było chore jakby to za Ciebie musiały tam iść pracować. Jakieś teksty w stylu ze później takim osobom się udaje donosić ciąże ... Albo ze jak byś później wytłumaczyła to jakby coś się stało skoro tak szybko powiedziałaś ? A to przecież jeszcze nic niewiadomo bo to wczesna ciąża i wszystko się może stać.... takie mało koleżeńskie to było moim zdaniem.
W sensie inaczej zapamiętałam ten staraczkowy klimat niż zobaczyłam teraz jak czytałam... tak mi się przykro zrobiło bo tutaj takie pozytywne ciążowe wibracje ...A teraz jeszcze widzę jakieś dramy na nasz wątek przenoszą a znowu Ci się obrywa [emoji2360][emoji23][emoji23]
Do jutra [emoji8] dobranoc [emoji4]Wiecie co? Ide ja sie do meza przytule i padam spacdo jutra :*
A to dopiero początek - później jak beta będzie wysoka to będzie masakra z Mdłościami [emoji2360] ale za to później później .... to się zaczną zachcianki w środku nocy i wysyłanie faceta po fast fooda [emoji23][emoji23]ja w pierwszej ciąży miałam fazę na kfc i maca non stop ! Ale tylko w nocy ;p w od drugiej ciąży przestałam jeść mięso bo na początku zaraziłem się tokso i mnie jakoś odrzuciło. Ale za to dużo słodkiego jadłam ;p
Właśnie zrobiłam kolejny test
Zobacz załącznik 1074478
Zwanger to po holendersku ciaza a 2-3 to tygodnie od owulacji [emoji3059][emoji7]
Chciałam kupić sobie taki też by mieć na pamietake Ale podobno wysiada wyświetlacz po czasie więc lipa [emoji57]