Ja też pracuje w laboratorium i czekam do poniedziałkuJa jeśli chodzi o pracę, to w poniedziałek będę musiała jak coś powiedzieć (o ile na usg będzie wszystko dobrze), bo pracuje w laboratorium w różnych syfach, a poza tym moja ciąża jest z tych wysokiego ryzyka.. Póki co zrobiłam sobie dłuższy home office, więc mam nadzieję, że do poniedziałku nie będzie telefonu z pytaniem kiedy wracam![]()
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Super że już widziała serduszko cieszę się, bo ja już się nie mogę doczekać [emoji173] Ja tez bym nie chciała aby mój mąż był przy usg dopochwowym mało komfortowo tym bardziej że idę do faceta ginekologa [emoji4] Myślę że zabiorę go na usg te normalne by zobaczył kruszynke [emoji7]
Serduszka na tak wczesnym etapie nie slychac ale widać. Moja pani doktor troszkę się z tego uśmiala jak zapytałam ale wytłumaczyła, ze za szybko ale faktycznie widac jak pika.. moj luby "uciekł" z pracy by zobaczyc jak bije nie widzial w czasie rzeczywistym bo doktor powiedziała ze ma zasady i przy usg dopochwowym nie wpuszcza facetów ale specjanie dla niego nagrała i mu puściła nagranie. Szanuje i faktycznie moze nie byl by to fajny widok jakby byl przy mnie. Lepsze wrazenie robi jak jest juz normalne usg
Verona26
To masz bardzo ciężko zawód. Calutki dzień na nogach...
Ja mam fatalną umowę Ale na czas nieokreślony zawsze to coś.
Chociaż myślę żeby pracować ile się da. Jestem fryzjerką.
Mama2012/2020/2022
Pracuje po 6h więc ok. Pewnie zmniejszenie do 5 [emoji1787][emoji1787] no i trochę inaczej będę ludzi umawiać.To masz bardzo ciężko zawód. Calutki dzień na nogach...
Mama2012/2020/2022
Dzień dobry[emoji177][emoji177][emoji477][emoji477]
Ja z psem na spacerze, później kawa i będę się szykować do pracy.
Jakoś tak dzisiaj czuje się lepiej [emoji4][emoji4]
Ja z psem na spacerze, później kawa i będę się szykować do pracy.
Jakoś tak dzisiaj czuje się lepiej [emoji4][emoji4]
Artemida90
Dziewczyny obudziłam się do pracy a wkładka czerwona. Niby brzuch nie boli ale mam milion myśli [emoji24][emoji24][emoji24] dziś nie idę do pracy, mam zamiar wymusić usg...
Mama2012/2020/2022
Może to tylko jednorazowe i będzie ok.
Odpoczywaj.
Dobrze pamiętam,że mieszkasz w Holandii?
Może niski progesteron?
Odpoczywaj.
Może niski progesteron?
Artemida90
Może to tylko jednorazowe i będzie ok.
Odpoczywaj.
Może niski progesteron?
Progesteron biorę cały czas bo jestem po transferze zarodka byłam na cyklu bez owulacji wiec tylko to co dostarczam w postaci leków mam w organizmie. Mam odstawić jak już łożysko przejmie podtrzymanie ciąży
Mama2012/2020/2022
Rozumiem.Progesteron biorę cały czas bo jestem po transferze zarodka byłam na cyklu bez owulacji wiec tylko to co dostarczam w postaci leków mam w organizmie. Mam odstawić jak już łożysko przejmie podtrzymanie ciąży
To nic innego jak odpoczynek teraz nie pozostaje i wizyta u lekarza.
Trzeba być dobrej myśli kochana [emoji177][emoji177]
reklama
Artemida90
Rozumiem.
To nic innego jak odpoczynek teraz nie pozostaje i wizyta u lekarza.
Trzeba być dobrej myśli kochana [emoji177][emoji177]
Tak się boje [emoji24]