Ja w Nd podjechałam nawet z mężem pod maca po czym wyrzuty sumienia i zawróciłamJa nie jadłam przed fast food A teraz bym chciała,ale rozsądek wygrywa.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w Nd podjechałam nawet z mężem pod maca po czym wyrzuty sumienia i zawróciłamJa nie jadłam przed fast food A teraz bym chciała,ale rozsądek wygrywa.
Ja dlatego się pilnuje bo dużo zrzuciłam kg i nie chce wracać do tego co było.Ja ani w pierwszej ciazy sobie nie odmawialam, ani teraz tym bardziej nie zamierzamdrastyczna diete bede miala po porodzie [emoji14] to chociaz teraz nie bede sobie zalowac
![]()
Po obróbce termicznej możesz zjeść.Ja wlansie ugotowałam sobie Rivioli, kupiłam w Biedrze w lodówce są. Ale sa z nadzieniem 4 sery. Chyba jak zjem i nawet jak jest pleśniowy to coś może mi się stać? Kuzwa teraz o tym pomyślałam jak pol zjadłam...[emoji2356][emoji2368]
A czemu po porodzie drastyczną dietę planujeszJa ani w pierwszej ciazy sobie nie odmawialam, ani teraz tym bardziej nie zamierzamdrastyczna diete bede miala po porodzie [emoji14] to chociaz teraz nie bede sobie zalowac
![]()
A czemu po porodzie drastyczną dietę planujesz??
Wow!!! Musisz być silną babeczką60 kg różnicyZobacz załącznik 1079011
Ale właśnie przy karmieniu nie trzeba mieć żadnej diety, wręcz przeciwnieBrakuje jednego zdania : zakladajac ze bede kp [emoji14]