anio0
Fanka BB :)
Ja od tygodnia ponad chodzę w ciążowych jeansach i legginsachOjj no to mamy to samomoże akurat nie zauważa
jak z ubiorem? Ja się nie mieszczę już w żadne swoje spodnie, żadne.. Kto by pomyślał. Także przesiadlam się na leginsy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja od tygodnia ponad chodzę w ciążowych jeansach i legginsachOjj no to mamy to samomoże akurat nie zauważa
jak z ubiorem? Ja się nie mieszczę już w żadne swoje spodnie, żadne.. Kto by pomyślał. Także przesiadlam się na leginsy
Ja wyglądam tak..Ja od tygodnia ponad chodzę w ciążowych jeansach i legginsachNaprawdę mi brzuch wywaliło... Jest... źle. Haha.
Ja przyznałam sie szefowej, że jestem w ciąży i dostałam jasne polecenie, że mam iść na l4, ponieważ jestem bezużyteczna.To wcześnie dał L4 u mnie narazie nie ma przeciwskazań do pracy mi no mdłości i nasilonych boli przez tylozgiecie
Trzymam kciukiNajbardziej pocieszający jest fakt, że weekend szybko mi zleci, poniedziałek i wtorek również, a w środę już wizyta <3 moja pierwsza, tak właściwie, więc bardzo chciałabym mieć to już za sobą...
U mnie jest jeszcze gorzej, bom grubsza. I teraz wszystkie te fałdy pociążowe i tłuszczyk zamieniły się w wielką piłkę lekarską, która mi się do brzucha przyssała... :OJa wyglądam tak..
Ciężko mi pomoc, ponieważ ja mam położną z polecenia... Boże nawet nazwiska nie pamietamHej! Czytałam o tym żeby sobie wykupić położną, tylko nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Gdzie wyszukujecie położne? Jest jakiś portal jak znanylekarz czy jak?