Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Ja jutro zaczynam 10 tydzień i mdłości wróciły jak bumerang. A tak było pięknie [emoji24] Półtora tygodnia życia w dobrym komforcie czyli nudności i ból brzucha dopiero od 18. A teraz znów całą dobę [emoji3077]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie odrzuca na pół rzeczy w domu ale bym zarla jak tasiemiec. O np taką chalke Xd same zdrowe rzeczyTeż bym coś zjadła, ale nie mam nic na co miałabym ochotę, ot taki dylemat ciężarnej![]()
Zbijam pionę, miałam podobnie. Już się uspokoiło, myślałam, że od tamtego czasu to już może być tylko piękniej i...się pomyliłamJa jutro zaczynam 10 tydzień i mdłości wróciły jak bumerang. A tak było pięknie [emoji24] Półtora tygodnia życia w dobrym komforcie czyli nudności i ból brzucha dopiero od 18. A teraz znów całą dobę [emoji3077]
Mam lionaPolecam płatki śniadaniowe na zimnym mleku! Obłęd. Właśnie wciągnęłam dwie miski bo nie mogłam się zdecydować między cooki crisp a nesquikami.... jakby różnica była skrajna
![]()
WspółczujeJa jutro zaczynam 10 tydzień i mdłości wróciły jak bumerang. A tak było pięknie [emoji24] Półtora tygodnia życia w dobrym komforcie czyli nudności i ból brzucha dopiero od 18. A teraz znów całą dobę [emoji3077]
Ja na studiach pochłaniałam choccapici (nie wiem czy tak to się pisze), mogłam je szamać na śniadanie, obiad i kolacjęPolecam płatki śniadaniowe na zimnym mleku! Obłęd. Właśnie wciągnęłam dwie miski bo nie mogłam się zdecydować między cooki crisp a nesquikami.... jakby różnica była skrajna
![]()
Tez zawsze z tym walczę, ale pragnienie wygrywaMam lionaale musiałabym wstać z kanapy A to zbyt duży wysiłek. Xd
U mnie niestety lenistwo jest tak silne że mogłabym uschnać na tej kanapieTez zawsze z tym walczę, ale pragnienie wygrywa![]()
ja mam dziś 10+1 i mam gorzej z odczuciami mdłości niż było np w 7 czy 8 tygJa jutro zaczynam 10 tydzień i mdłości wróciły jak bumerang. A tak było pięknie [emoji24] Półtora tygodnia życia w dobrym komforcie czyli nudności i ból brzucha dopiero od 18. A teraz znów całą dobę [emoji3077]