anio0
Fanka BB :)
Ja wciąż wierzę i trzymam kciuki :* dawaj nam znać koniecznie. Jesteśmy z Wami :*Dziewczyny a ja właśnie zaczęłam krwawić. Także myślę że będę się żegnać. Jadę teraz do szpitalaale po ostatnim poronieniu nie ma już nadziei
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wciąż wierzę i trzymam kciuki :* dawaj nam znać koniecznie. Jesteśmy z Wami :*Dziewczyny a ja właśnie zaczęłam krwawić. Także myślę że będę się żegnać. Jadę teraz do szpitalaale po ostatnim poronieniu nie ma już nadziei
Czekam na lekarza. Ale myślę że już nic się nie da zrobićDaj znać jak coś i cóż zaciskaj nogi dopóki Cię nie przyjmą .![]()
Mi czop nie odszedł... Ale u mnie zero postępu, rozwarcia, skracania szyjki... nic! Tydzień po terminie zaczęli mi wywoływać poród. I tak się cc skończyło. Czopy i rozwarcie to dla mnie abstrakcjaDzwonią dzwonią. Do mnie to po każdej cytologii od roku
He he ja to pamiętam mój czop. Kurna z kilogram galarety. Fuuuj.
Niech zrobią USG, położą Cię na oddziale jeśli będzie trzeba. Mają na rzęsach stawać! A ja, póki jest nadzieja, nie przyjmuję do siebie negatywnych wiadomości i trzymam mocno kciuki :*Czekam na lekarza. Ale myślę że już nic się nie da zrobić![]()
Dzwonią dzwonią. Do mnie to po każdej cytologii od roku
He he ja to pamiętam mój czop. Kurna z kilogram galarety. Fuuuj.
Ten czop trza urodzić, tak? Brzmi mało apetycznieMi czop nie odszedł... Ale u mnie zero postępu, rozwarcia, skracania szyjki... nic! Tydzień po terminie zaczęli mi wywoływać poród. I tak się cc skończyło. Czopy i rozwarcie to dla mnie abstrakcjahaha
Czop sam wypada przed porodem... ponoćTen czop trza urodzić, tak? Brzmi mało apetycznie
Tej, a to skoro u anio0 doszło do CC to co się stało z tym czopem? Lekarze go wyjęli czy się wchłonął czy jak to działa?
No ja też cc bo szyjka zamknięta prawie 5 cm i twarda. Naruszyli ją balonem aż na opuszek. Bałam się że przeocze czop A tu 3x Taki glut że do kolana się ciągnął A szeroki na 5 cm. XdMi czop nie odszedł... Ale u mnie zero postępu, rozwarcia, skracania szyjki... nic! Tydzień po terminie zaczęli mi wywoływać poród. I tak się cc skończyło. Czopy i rozwarcie to dla mnie abstrakcjahaha
Też miałam balonik(i). Dwa. Oba pękły i nie wiedzieli dlaczegoNo ja też cc bo szyjka zamknięta prawie 5 cm i twarda. Naruszyli ją balonem aż na opuszek. Bałam się że przeocze czop A tu 3x Taki glut że do kolana się ciągnął A szeroki na 5 cm. Xd
Wiem wiem obrzydzilam komuś kolację
Ja teraz siedzę jak na szpilkach@_Katharsis_ trzymamy kciuki mimo wszystko! daj znać po