Mama23?????
Fanka BB :)
Mam taki sam sluz. Więc może to normalneKurcze, mam od kilku dni gęsty żołty śluz. Do gina dopiero we wtorek. Czekać cierpliwie na wizytę czy to może być coś poważnego? Żadnych innych objawów nie mam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam taki sam sluz. Więc może to normalneKurcze, mam od kilku dni gęsty żołty śluz. Do gina dopiero we wtorek. Czekać cierpliwie na wizytę czy to może być coś poważnego? Żadnych innych objawów nie mam...
A to tak z ciekawosci - stosujesz jakas diete (ulozona przez dietetyka) czy jak trzymasz diete w ryzach?Z mojego doświadczenia kilogramy z powietrza się nie biorą [emoji6] dziecko + wody + macica + więcej krwi to ok. 8-10 kg. Wszystko co przytyjesz ponad to od nadmiaru jedzenia. Jesli zależy Ci żeby nie przytyć to pilnuj się z jedzeniem i nie licz na dobre geny [emoji12] w ciąży absolutnie nie trzeba jeść za dwoje [emoji28] a jeśli przytyjesz więcej to potem zostaniesz albo z nadwagą albo będziesz musiała to zrzucić [emoji6] dla mnie figura jest ważna dlatego pilnuje się tak jak przed ciążą. W pierwszej przytyłam 6,5 kg o to na pewno nie jest kwestia genów bo w mojej rodzinie wszystkie kobiety w ciąży tyły przede mną 20-30 kg [emoji28]Lekarze zawsze liczą skończone tygodnie czyli dla nich 9+4 to 9 tydzień i ja tez tak liczę. I jak z USG mi wychodzi ciąża o tydzień młodsza to podaje ten młodszy wiek a nie z OM
Staram się zdrowo ale przede wszystkim w rozsądnych ilościach. Jak mam ochotę na pizzę to zjem pizzę i nie mam wyrzutów sumienia [emoji12] ale jak mój chlop przyjdzie z miską chipsów do filmu wieczorem to nie zjem bo szkoda mi takich kalorii [emoji28]A to tak z ciekawosci - stosujesz jakas diete (ulozona przez dietetyka) czy jak trzymasz diete w ryzach?
Ja tak ogolnie staram sie jesc zdrowo, ale czasem sie skusze na jakies precelki czy chipsy z pieca. Nie jest idealnie, to na pewno [emoji14]
Myślę że takie odżywianie jest ok. Ale są dziewczyny które wychodzą z założenia że teraz mogą jeść wszystko bo są w ciąży i potem jest problemA to tak z ciekawosci - stosujesz jakas diete (ulozona przez dietetyka) czy jak trzymasz diete w ryzach?
Ja tak ogolnie staram sie jesc zdrowo, ale czasem sie skusze na jakies precelki czy chipsy z pieca. Nie jest idealnie, to na pewno [emoji14]
Ja również taki mam, więc skoro kilka dziewczyn tak samo, to chyba nie ma powodów do obawKurcze, mam od kilku dni gęsty żołty śluz. Do gina dopiero we wtorek. Czekać cierpliwie na wizytę czy to może być coś poważnego? Żadnych innych objawów nie mam...
A to racja, nie ma co przesadzać. Gdzieś czytałam, że jak dzieciaczek jest już większy to tak naprawdę zapotrzebowanie na kalorie zmienia się o 300 kcal na plus. A tożto przecież wystarczy banana zjeść i zagryźć waflem ryżowym żeby dostarczyć tyle kcal.Myślę że takie odżywianie jest ok. Ale są dziewczyny które wychodzą z założenia że teraz mogą jeść wszystko bo są w ciąży i potem jest problem
Dzwonią dzwonią. Do mnie to po każdej cytologii od rokuGin mi pobierał cytologię na początku marca. Chyba by dzwonili, gdyby było coś nie takale skoro to jest normalne, to się nie przejmuję już.
Pamiętam, że w ciąży z Zo miałam mnóstwo takiego gęstego białego śluzu. A teraz ten kolor mnie trochę wystraszył![]()
Daj znać jak coś i cóż zaciskaj nogi dopóki Cię nie przyjmą .Dziewczyny a ja właśnie zaczęłam krwawić. Także myślę że będę się żegnać. Jadę teraz do szpitalaale po ostatnim poronieniu nie ma już nadziei