Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nieeeeeDziewczyny a ja właśnie zaczęłam krwawić. Także myślę że będę się żegnać. Jadę teraz do szpitalaale po ostatnim poronieniu nie ma już nadziei
O tym czopie słyszałam ale nie widziałam żeby mi wypadł to samo z odejściem wód nie moge sobie wyobrazić jak dużo ich jestCzop wypada przed porodem i to taki śluz z krwią, nie zawsze go zauważamy.W jednej ciazy miałam w drugiej nie zauważyłam![]()
Łooooo jak mi wody chlusły (na szczescie na porodówce)siedziałam na rogu łóżka to poleciały na ścianę ciepłe były i mega dziwne uczucie i duuuzo i znowu tylko w jednej ciazy była akcja wody a w drugiej stopniowo wypływały podczas poroduO tym czopie słyszałam ale nie widziałam żeby mi wypadł to samo z odejściem wód nie moge sobie wyobrazić jak dużo ich jest
Dziękuję [emoji8]A to racja, nie ma co przesadzać. Gdzieś czytałam, że jak dzieciaczek jest już większy to tak naprawdę zapotrzebowanie na kalorie zmienia się o 300 kcal na plus. A tożto przecież wystarczy banana zjeść i zagryźć waflem ryżowym żeby dostarczyć tyle kcal.
A to ogromne gratulacje, że udało Ci się zrzucić 17kg, to jest nie lada wyczyn! Musiało Cię to kosztować masę wysiłku [emoji123]
Trzymam mocno kciuki!!!!Dziewczyny a ja właśnie zaczęłam krwawić. Także myślę że będę się żegnać. Jadę teraz do szpitala [emoji17] ale po ostatnim poronieniu nie ma już nadziei