Przybijam pionę, u mnie identycznie. Mam 9+2, niby od zeszłego tygodnia lepiej, ale dzisiaj też mam jakąś masakrę, od rana mdłości, odbijanie i ślinotok. Jedyne co od rana wcisnelam to herbata i szejk z truskawek i banana. Leze, zdychamJa obecnie jestem 9+1 i od zeszłego tygodnia jest troszeczkę lepiej, ale tylko troszeczkę bo dzisiaj czuje się tragiczniemdłości, zgaga, ślinotok, bleee
reklama
Aniabrz
Fanka BB :)
RozumiemWiek tylkoWłaśnie też się boję tego stresu i tego gdybania czy proporcje wyniku są dobre czy nie
Ale z tego co wiem jak nie ma kwestii wieku albo czynników ryzyka to Pappa się przysłowiowo nie należy . Ja w poprzednich 2 ciążach nie robiłam ale byłam 6 lat młodsza
![]()
niunia456
U mnie też dzień narzekania samopoczucie w skali 1:10 minus 100 mdłości osłabienie zawroty głowy jednym słowem Kac gigant
No właśnie z tego co wiem to niePrzykro mijak nie masz innych przypadłości (typu PCOS, endometrioza) to może uda się szybko z kolejną ciąża, trzymam kciuki, dbaj o siebie!

matylkafm
Mi w poprzedniej ciąży odpuściło dopiero po 12tc [emoji19]Ledwo żyje. Podziwiam te z Was które są nadal czynne zawodowo. Staram się czytać na bieżąco co piszecie, ale z pisaniem u mnie słabo. Ciągle bym spala. Któraś z Was pisała o nadmiarze śliny ... też tak mam. Bleee... Czuje się jakbym miała gigant kaca. I to odbijanie, mdłości... Dziś 5+7.
Dziewczyny z bardziej zaawansowaną październikową ciążą kiedy Wam odpuściło?
Ale teraz sobie myślę że jak nie uda mi się utrzymać tej ciazy to chyba z kolejną na razie dam sobie spokój. Nie mam ochoty znowu na kaca giganta przez 2 miesiące [emoji85]
Dziś ewidentnie jest coś nie tak z tym czwartkiem, mężowi się oberwało bo nalał mi za mało wody do szklankiDziewczyny, mam dziś okropny dzień. Leżę z tym moim krwiakiem, mało co robię w domu, czuje się taka bezużyteczna. Dzień na narzekanie - czas start.![]()
![]()

reklama
niunia456
Moj oberwał za kupno ziemniaków jak mógł nie wiedzieć że w środku zepsuteDziś ewidentnie jest coś nie tak z tym czwartkiem, mężowi się oberwało bo nalał mi za mało wody do szklanki![]()