Paatrycja
Fanka BB :)
A badałaś proga?Nie... Lekarza mam dopiero w poniedziałek... Na wizycie byłam we wtorek i było wszystko ok i powiedziała żeby się nie martwić plamieniami... Ale same wiecie jak to jest...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A badałaś proga?Nie... Lekarza mam dopiero w poniedziałek... Na wizycie byłam we wtorek i było wszystko ok i powiedziała żeby się nie martwić plamieniami... Ale same wiecie jak to jest...
Wiem kochanaNie... Lekarza mam dopiero w poniedziałek... Na wizycie byłam we wtorek i było wszystko ok i powiedziała żeby się nie martwić plamieniami... Ale same wiecie jak to jest...
Oj wiem jak to jest, zwalcza jak masz na koncie straty...Nie... Lekarza mam dopiero w poniedziałek... Na wizycie byłam we wtorek i było wszystko ok i powiedziała żeby się nie martwić plamieniami... Ale same wiecie jak to jest...
Pięknie!!!Dostałam wynik bety, przyrost 138% więc chyba ok. Więcej nie sprawdzam, za dużo stresu mnie to kosztuje
W ciąży z córką nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak badanie beta HCG a tym bardziej sprawdzanie przyrostu, wtedy wszystko było dla mnie bezstresowe.Dostałam wynik bety, przyrost 138% więc chyba ok. Więcej nie sprawdzam, za dużo stresu mnie to kosztuje
Pięknie!!!Dostałam wynik bety, przyrost 138% więc chyba ok. Więcej nie sprawdzam, za dużo stresu mnie to kosztuje
Oj z tą ciążą... Powinni informować że to tylko rozrywka dla cierpliwych. Niecierpliwi mają ciężko. Ja już bym chciała mieć za sobą pierwsze USG, a najlepiej to połówkowe...Oj wiem jak to jest, zwalcza jak masz na koncie straty...
Ale musimy się uzbroić w cierpliwość teraz stres nam nie pomoże i nawet jeśli coś się dzieje nie mamy na to wpływu.
Ja to już bym chciała tulić maluszkaOj z tą ciążą... Powinni informować że to tylko rozrywka dla cierpliwych. Niecierpliwi mają ciężko. Ja już bym chciała mieć za sobą pierwsze USG, a najlepiej to połówkowe...
Nie, w sumie lekarz mi nie zlecił to nie robiłam...A badałaś proga?