Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
www.instagram.com
Biochemiczna miałam na początku grudnia, dostałam miesiączkę 2dni później, wiec dwa dni cykl się przesunął, potem kolejna miesiączka normalnie, ale po tym incydencie byłam u lekarza i obliczyliśmy, ze ja muszę mieć owulacje dużo wcześniej, bo już 11-13 dc przy cyklach 28 dni. Teraz 20dc mierzylam pierwszy raz bhcg, bo już czułam, ze coś się dzieje i miałam 15 jednostek.Przy biochemiczne szybko dostałaś miesiączki?? Pamiętasz w którym dniu cyklu?
Noo ja też naprawdę uwielbiamJa z pierwszym synem jak byłam w ciąży to byłam na weselu i tak mi się chcialo tatara,no nie mogłam się powstrzymać, że zjadłam i to ogromna ilość, a potem przeżywałam do wizyty i do badań czy nie zaraziłam się toxoplazmoza, o zgrozo...Głupota nie boli, a potem się martwisz... Ehh całe szczęście wszystko było ok
![]()
Ja imion dla chłopca nigdy nie miałam a mam 3 synkówZ imionami też miałam mętlikwłączyłam wielką księgę imion, czytałam na głos te, co mnie ciekawią i zapisywaliśmy wszystkie, które są fajne, potem już z listy spisanych imion eliminowaliśmy kolejne i mamy swoje typy, ale zakładamy, ze może nam się jeszcze zmienić
![]()
Tez czytałam że spokojnie można pic 2 kawki słabe w ciągu dnia, że gorsza jest zielona herbata i najlepiej jej unikać.Tak, pije 2-3 kawy z ekspresu, takie niezbyt mocne z mlekiem roślinnym. Uwielbiam kawę o porankuczytałam, ze to jest jak najbardziej w normie, tylko trzeba pamiętać, ze herbata wtedy już to tak jakby kolejna porcja, wiec ja wieczorem pije już miętę.
Ja tez tak robiłamZ imionami też miałam mętlikwłączyłam wielką księgę imion, czytałam na głos te, co mnie ciekawią i zapisywaliśmy wszystkie, które są fajne, potem już z listy spisanych imion eliminowaliśmy kolejne i mamy swoje typy, ale zakładamy, ze może nam się jeszcze zmienić
![]()