Betty2
Fanka BB :)
Nie choć po cytologii uprzedzała gin że może byćDziewczyny, a jak to jest i czy któraś z Was miała lekkie plemienia po badaniu?
ostatnio mi się nawinął taki temat i chciałam podpytac jak to u Was było.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie choć po cytologii uprzedzała gin że może byćDziewczyny, a jak to jest i czy któraś z Was miała lekkie plemienia po badaniu?
Ja nigdy nie miałam, ale mój lekarz zawsze mi mówi, że mogą wystąpićDziewczyny, a jak to jest i czy któraś z Was miała lekkie plemienia po badaniu?
No właśnie, też tak słyszałam...Ja nigdy nie miałam, ale mój lekarz zawsze mi mówi, że mogą wystąpić
No tak, po cytologii to jednak tkanka trochę jest naruszona więc w tym wypadku to nawet jak się w ciąży nie jest to chyba może wystapicNie choć po cytologii uprzedzała gin że może być
dobry plan, ja mam dokładnie tak samo. Rano wstaje i próbuje przetrwać dzień. Odliczam dni tylko do l4. Powinnam już pójść od razu jak tylko się tak fatalnie poczułam, ale jestem masochistką i nie potrafię nie dokończyć spraw i przekazać obowiązków wyznaczonej osobie. Moja przełożona w dodatku mnie nie oszczędza, bo dokłada mi spraw i spotkańA no nie, ale dzien zaczal sie od cudownej owsianki z owocami, ktora to owsianka zatesknila za swiatlem slonecznym po 20 minutach -_-
Wiec siedze, pije herbate i zastanawiam sie co ze mnie zostanie po 1 trymstrze.....
Juz chudne. A niewiele w sumie mnie jest do chudniecia....
Blada jestem jak przescieradlo, sil mam mniej od mojego dziesieciolatka a weny do robienia czegokolwiek to juz w ogole znikoma ilosc. Zyje od wieczora do wieczora, staram sie nie skupiac na zadnych mozliwych komplikacjach, na tym, ile mi zostalo do nastepnego usg itd.
Jestem wystarczajaco wykonczona mdlosciami i wymiotami, zeby jeszcze sie dobijac cala reszta.
Na glowie mam teraz jak przetrwac z dwojka chlopakow i 150m2 domu oraz labradorem sama przez cale dnie podczas gdy maz non stop w pracy.
Nie mam chyba wystarczajaco energii psychicznej na masochistyczne dokladanie sobie mozliwych zmartwien.
Na usg widzialam zarodek o odpowiednich rozmiarach, w odpowiedniej wielkosci pecherzyku, z bijacym sercem. Objawy mam codziennie, czasem mocniejsze, czasem slabsze, ale sa. Nie mam krwawien, nie mam wysokiej goraczki, skurczy, omdlen. Wierze, ze fasolka kulturalnie rozwija sie tak, jak nalezy, i ze za te 5 tygodni pokaze sie w odpowiedniej formie i podczas badan genetycznych udowodni, ze mialam racje aby zaufac jej w kwestii rozwoju![]()
A herbata imbirowa?kurcze, wody samej z siebie nie daje rady. Soków tez nie.
A herbatę pije truskawkowo- malinowa.
tak, prawie tydzień brązowych plamien. Dwa pojedyncze plamienia żywa krwią dzień po usg.Dziewczyny, a jak to jest i czy któraś z Was miała lekkie plemienia po badaniu?
imbir w każdej postaci odpadaA herbata imbirowa?
To jak owocowa to okpróbowałam.
Herbata owocowa.
Wiem, ze za dużo czarnej nie zdrowe.
Elektrolity sprawiają ze biegnę do ubikacji szybciej niż po zwykłej wodzie![]()