• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
A ja trafiłam do szpitala. I jako, że jestem przed połówkowymi i zgodziłam się na studentów, to p. Doktor zrobiła mi gratisowe połówkowe😁 Więc na te swoje uczciwe będę szła spokojna😁

To dziewczyny trzymam kciuki za te które połówkowe mają przed sobą :) Na pewno będzie wszystko super :) U mnie nocka całkiem ok, nawet łazienki nie zaliczyłam. Tylko przekręcanie z boku na bok. Dzisiaj coś mało aktywna jest, nie czuje za bardzo ruchów.

reklama
Hej, ja dzisiaj jakiś spadek sił :( jestem mega zmeczona, niedobrze mi i ogolnie kiepsko się czuje :( w nocy co chwila się przewracam i mam wrażenie ze z tygodnia na tydzien bardziej niewygodnie 😂😂
Powiedzcie mi, czy wiecie czy możemy bezpiecznie jeść burrate (ta ktora dostalam jest z mleka pasteryzowanego) tylko przeczytalam gdzieś ze ma dużo witaminy A i retinolu, ale nie mogę tego nigdzie potwierdzić. A chodzi za mną domowa pizza 😂
witamina A jest potrzebna w ciąży. To chodzi o to, żeby nie brać suplementów/leków, które w jednej kapsułce mają tysiące razy więcej retinolu niż buratta ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry