Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o jaaa pocieszaj mnie takJa rodziłam z oksy i bez, jak dla mnie bez oksy bolało dużo mniej![]()
czyli ja zamykam stawkę 23 czerwcaJa mam 20.06 takze lacze sie w bolu, juz bym chciala miec to za soba
taka na kiedy dokładnie masz termin? u nas 28.10
ja też mam 21.06. Powodzenia i trzymam kciukija dopiero 21 czerwcadawaj znać jak tam po!
I jak tam już po badaniach ? Mam nadzieję że wszystko okJa dziś mam i nie powiem, stresuje się nimi od wczoraj![]()
Tak, tak. Wszystko dobrze, na szczęścieI jak tam już po badaniach ? Mam nadzieję że wszystko ok
z usg 1 trymestru 4.10 , z polowkowego 30.09taka na kiedy dokładnie masz termin? u nas 28.10
Nie podpiekaj tej burraty, kładzie się ją surową na pizzę tak jak rulolę. Cały smak w tym, że ta śmietanka z środka surowa rozleje się po pizzy. Jak tylko wlozysz ja do ciepłego to się zsiądzie i po burracie. A w ogóle to najlepsza jest burrata z pomidorkiem, bazylią, oliwą z oliwek i do tego grzaneczka ala bruschietta. MmmmmJa będę pierwszy raz robić ale widziałam w przepisach ze to w całości na środek pizzy się kładzie i podpieka po prostu
Jutro będę robić to dam znać czy wyszło![]()