Anulka4247
Fanka BB :)
Mój już od jakiegos czasu jest ułożony pośladkami bezposrednio nad wejściem macicy. Mam nadzieję, że się niedługo odwróci bo tu już zaraz zaczynam 28 tydzień, więc czasu jest coraz mniej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja piłam codziennie przez prawie 3tyg i niestety nic mi to nie dało... wstrętny smak jak dla mnie, wmawiałam sobie, że to na krew i cel świeca środki i strasznie się wkurzylam, jak zobaczyłam, że parametry się nie poprawiły, a wręcz trochę spadły....Właśnie wypiłam pierwsze 25ml zakwasi z burakanie będę jego fanką
Buraki wcale nie mają aż tak dużo żelaza jak się wydaje. Ja jem na przykład codziennie owsianke z suszonymi morelami, daktylami i pestkami dyni. 4 szt daktyli zawiera około 8 mg żelaza, to tyle co około 4 szklanki soku z buraka, bo on ma okolo 1 mg w 100 ml. Morele i pestki dyni również zawierają bardzo dużo żelaza. Tylko uwaga na cukier bo to słodkie rzeczy.ja piłam codziennie przez prawie 3tyg i niestety nic mi to nie dało... wstrętny smak jak dla mnie, wmawiałam sobie, że to na krew i cel świeca środki i strasznie się wkurzylam, jak zobaczyłam, że parametry się nie poprawiły, a wręcz trochę spadły....
U mnie kolejny raz stacjonarnie w doz powtarza sie cena internetowa i to w kilku miejscachTeraz stacjanarnie w doz tyle kosztowało?? Ja właśnie przez neta 54 w doz zapłaciłam w odbiorze osobistym, to cena szok jak na stacjonarny u nas doz jest droga aptekę, Gemini jest najtańsza.
Tak tofu też mi polecał dietetyk. Ja robię curry z mleczkiem kokosowym z tofu. I otręby pszenne mają też bardzo dużo.Ja też mam problem z żelazem i wczoraj dietetyk mi powiedział że poleca tofu - 100g to ponoc dzienna dawka zapotrzebowania na zelazo no i płatki kukurydziane są wzbogacane o żelazo (np na cornflakesach jest takie info)
Ooo to super, ciekawe od czego to zależy. Bo ja się nieraz trochę zdziwiłam i nawet tam już nie chodzę w innym celu niż odbiór zam internetowego. Może to jest na zasadzie jakiejs franczyzy i właściciel decyduje za ile sprzedaje?U mnie kolejny raz stacjonarnie w doz powtarza sie cena internetowa i to w kilku miejscach
O matko i córko... Daj przepis.Tak tofu też mi polecał dietetyk. Ja robię curry z mleczkiem kokosowym z tofu. I otręby pszenne mają też bardzo dużo.
Ja przy daktylach z automatu przypomniałam sobie ile mają węgl.Ooo to super, ciekawe od czego to zależy. Bo ja się nieraz trochę zdziwiłam i nawet tam już nie chodzę w innym celu niż odbiór zam internetowego. Może to jest na zasadzie jakiejs franczyzy i właściciel decyduje za ile sprzedaje?
@Anulka4247 Dobrze, że dopisałas to ostatnie zdanie, bo (poza pestkami dyni) właśnie dokładnie takie smutne przemyślenie miałam jak czytalam - że cukier miałabym wywalony w kosmos![]()
Tak to raczej dla osób bez problemu z cukrzycą. A u mnie w DOZ ceny stacjonarne mocno się różnią od tych internetowych. To chyba zależy od konkretnej apteki, bo chyba to jest franczyza.Ooo to super, ciekawe od czego to zależy. Bo ja się nieraz trochę zdziwiłam i nawet tam już nie chodzę w innym celu niż odbiór zam internetowego. Może to jest na zasadzie jakiejs franczyzy i właściciel decyduje za ile sprzedaje?
@Anulka4247 Dobrze, że dopisałas to ostatnie zdanie, bo (poza pestkami dyni) właśnie dokładnie takie smutne przemyślenie miałam jak czytalam - że cukier miałabym wywalony w kosmos![]()
Kurcze wydaje mi się, że platki kukurydziane mają wysoki ig.No właśnie ja też z cukrzycą i sietetyk polecił mi sprobowac jesc 40g platkow kukurydzianych zalanych 150 g mleka i łyzka platkow migdałowych… powiedział że jak będą przekroczenia to mam dzwonic i zmienimy ale że warto sprawdzić, więc będę testować.
Po za tym właśnie koktajl pietruszka, pomarańcza i woda też polecał do posiłku.