Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi to chyba spada bo sił mi braknie, chyba że ten besins tak na mnie działa że śpiączka mnie ogarnia cały czas. Te witam to też ciekawe jak się przyswajają, w jedzeniu też ciężko się przyswaja mimo ile by się nie zjadło. Ciężka walka o podwyższenie szczególnie gdy jest pasażer dodatkowyJa w poniedziałek mam mocz i morfologię więc zobaczę jaki poziom hemoglobiny będzie. A w środę wizyta, jeśli spadła to będę pytać o jakiś suplement/lek plus wdrożę jakieś produkty o których pisałyście![]()
Ja jadłam śledzie kilka razy jak miałam chęćNa jedzenie też już pomału dostaje wstręt,chyba od tego myślenia codziennego co na obiad , najchętniej to bym zjadła tuńczyka ,śledzika ,śledzie w śmietanie z cebulką ...aż mi ślina cieknie jak za szybą w sklepie widzę![]()
Ja też i sałatkę z tuńczykiem tak samoJa jadłam śledzie kilka razy jak miałam chęć
Oj mi też marzy się tatarJa też i sałatkę z tuńczykiem tak samoNie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowana
![]()
Ja też jadłam i tuńczyka i śledzie i sushi pieczone też. Przecież nie je się tego codziennie a jak się chce to raz na jakis czas nie zaszkodzi.Ja też i sałatkę z tuńczykiem tak samoNie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowana
![]()
Którym ?bo ja serowiec jestemNiedawno listeria była stwierdzona w serze żółtym, który czesto kupujemy :O