Będzie dziewczynka i chłopiec@Kocka a Ty znasz płeć swoich bliźniaków?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dziewczynka i chłopiec@Kocka a Ty znasz płeć swoich bliźniaków?![]()
Fajowotak, mam 4-letniego syna, 2-letnią córkę i teraz znowu córa![]()
Dziewczyny lubią się stroićA my wczoraj szukaliśmy bodziaków dla chłopca... 7 regałów dla dziewczynek, a jeden dla chłopców... Jakaś dziejowa niesprawiedliwość![]()
No niby taaaak, ale Malucha do pewnego czasu ubiera głównie jego matka, która ma problem wybrać jakieś bodziaki, bo są tylko jedneDziewczyny lubią się stroić![]()
Ja z kolei jak szukalam dla dziewczynki to wszystkie fajne ubranka byly dla chlopcowA my wczoraj szukaliśmy bodziaków dla chłopca... 7 regałów dla dziewczynek, a jeden dla chłopców... Jakaś dziejowa niesprawiedliwość![]()
Moze za malo wody pilas?Miała któraś z Was taki mętny mocz w ciąży?dzisiaj z rana jak wstałam z minęłam po porannym siku to zobaczyłam, ze ten mocz taki mętny… (mam toaletę z półką
). Wizyta dopiero 7.07 a mocz do badania daje we wtorek bo będę miała przy morfologii…