reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Ja ostatnie miałam przy 3 prenatalnymA robilyście albo macie Wymiar robić USG 3d?![]()
Ja ostatnie miałam przy 3 prenatalnym
Właśnie mi nic doktor ostatnio o tym nie mówił a ja zapomniałam zapytać
W szpitalu będę korzystać z ubranek, które mają na miejscu (ostatnio też tak zrobiłam), a na wyjście do domu zabieram niewiele - body z krótkim rękawem, z długim, jakieś spodenki, skarpetki, ewentualnie niedrapki i cienką czapeczkę.Ja narazie na etapie kupowania bo pierwsza dzidzia u Nas
kompletuje torbę, ale jakoś mi nie idziechyba muszę zrobić kilka dni przerwy od czytania internetow i list wyprawkowych, bo głowa kwadratowa
Jakie ciuszki macie przygotowane, aby wybrać Malucha ze szpitala? Kombinezon? Śpiworek? Nie wiem co kupowaća też nie chce nakupić głupot, które będą później leżeć nie używane
![]()
Calineczka92
No ja sama od początku wiedziałam, że będę robić 3 prenatalne bo inaczej sobie nie wyobrażam bo dla mnie to ważne badania, ale wiem, że niektórzy mają różne podejście co do niego.Właśnie mi nic doktor ostatnio o tym nie mówił a ja zapomniałam zapytać![]()
Malinowa_chmurka
Mi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4d
Szkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany 
Szkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany olaola 0609
Mi na każdym usg robi w sumie prenatalne bo i ma certyfikat i sprzęt do tego i za każdym razem robi małej zdjęcie buźki , to jak z późno dziwneMi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4dSzkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany
![]()
Malinowa_chmurka
Prywatnie chodzisz? Do takiego zdjęcia trzeba jakąś specjalną głowicę, to nie w każdym gabinecie mają - tak myślę, ja chodze na NFZ i nawet zwykłego zdjęcia usg nie dostaję :/Mi na każdym usg robi w sumie prenatalne bo i ma certyfikat i sprzęt do tego i za każdym razem robi małej zdjęcie buźki , to jak z późno dziwne![]()
olaola 0609
Tak prywatnie . Kurczę szkoda bardzo ze nie masz takiej pamiątkiPrywatnie chodzisz? Do takiego zdjęcia trzeba jakąś specjalną głowicę, to nie w każdym gabinecie mają - tak myślę, ja chodze na NFZ i nawet zwykłego zdjęcia usg nie dostaję :/
reklama
Calineczka92
A w którym tygodniu byłaś? Ojej nie fajnie zrobił.Mi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4dSzkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany
![]()
Jak się czujesz?