reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
@Dorka66 wiem, że jeszcze czas, ale... Trzymam kciuki za wizytę 🤞 🤞

Dzięki za kciuki ❤️
Dzwoniłam godzinę temu do kliniki i oczywiście minimum godzina opóźnienia, oprócz pacjentek ma jeszcze 2 zabiegi (punkcja albo transfery) więc jak dobrze pójdzie i ten czas się jeszcze nie wydłuży to koło 15 powinnam wejść 😁 Dopiero powoli właśnie ruszamy bo mamy 60km jazdy, a ja już od 11 mam ściśnięty żołądek i siedziałam jak na szpilkach, nawet praca mi nie bardzo szła 🙈🙈

Dzięki za kciuki ❤️
Dzwoniłam godzinę temu do kliniki i oczywiście minimum godzina opóźnienia, oprócz pacjentek ma jeszcze 2 zabiegi (punkcja albo transfery) więc jak dobrze pójdzie i ten czas się jeszcze nie wydłuży to koło 15 powinnam wejść 😁 Dopiero powoli właśnie ruszamy bo mamy 60km jazdy, a ja już od 11 mam ściśnięty żołądek i siedziałam jak na szpilkach, nawet praca mi nie bardzo szła 🙈🙈
będzie dobrze 🥰 a to tylko na 1 wizytę tam jedziesz i później wybierasz jakiegoś innego lekarza czy tam będziesz jeździć ?

Dzięki za kciuki ❤️
Jesteśmy z Tobą myślami ☺️

Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne 😓
W jakim miejscu ten krwiak? U mnie obok pęcherzyka ciążowego, na zdjęciu z USG widać plamę wielkości prawie takiej jak pęcherzyk. Dostałam tylko duphaston. Boli mnie brzuch ale nie mam żadnych plamien

W jakim miejscu ten krwiak? U mnie obok pęcherzyka ciążowego, na zdjęciu z USG widać plamę wielkości prawie takiej jak pęcherzyk. Dostałam tylko duphaston. Boli mnie brzuch ale nie mam żadnych plamien
Na wypisie mam w dolnym biegunie, pytałam lekarza czy blisko pęcherzyka to powiedział, że tam gdzie najbardziej lubią się robić krwiaki, nie mówił nic ze przy pęcherzyku 🤷‍♀️ To całe szczęście nie plamisz i niech tak zostanie 🙏🙏 a jaka wielkość krwiaka?

reklama
Na wypisie mam w dolnym biegunie, pytałam lekarza czy blisko pęcherzyka to powiedział, że tam gdzie najbardziej lubią się robić krwiaki, nie mówił nic ze przy pęcherzyku 🤷‍♀️ To całe szczęście nie plamisz i niech tak zostanie 🙏🙏 a jaka wielkość krwiaka?
To był ginekolog z ip?

Do góry