reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
tak, blada kreska wyszła mi w zeszłą sobotę, ale leżałam z grypą 😬 przez gorączkę byłam sceptycznie nastawiona, nie chciałam robić sobie nadziei… we wtorek nie przyszła @ i dzisiaj przegrałam tą nierówną walkę z ciekawością…
I tak długo wytrzymałaś ☺️
Mnie już skręca, chciałabym żeby był poniedziałek i już chce badania zrobić, albo najlepiej wtorek i iść na wizytę 😅

Ja biorę pregna start, magne b6, do tego luteinę i euthyrox 🫣
To samo mi przepisał start lub plus. Ale na pewno pregna. Miałam przy sobie wyniki badań z krwi. Nie jem mięsa, ale stwierdził właśnie jak już u jednej mamy przed chwilą padlo, że na razie nic więcej, jeśli zajdzie potrzeba to będzie myśleć o czymś więcej

tak, blada kreska wyszła mi w zeszłą sobotę, ale leżałam z grypą 😬 przez gorączkę byłam sceptycznie nastawiona, nie chciałam robić sobie nadziei… we wtorek nie przyszła @ i dzisiaj przegrałam tą nierówną walkę z ciekawością…
Bardzo się cieszę, gratulacje i życzę szybkiego powrotu do siebie po grypie :)

Gdzieś też czytałam że jeśli nosiłaś i dźwigałaś przed ciążą to w też możesz
Też to słyszałam ale to się tyczy mniejszych też dzieci, jednak 20+ to już dużo na ciążę. Może się nic nie stało tak awaryjnie ale staram się tego nie robić, przytulanie na kolanach jak siedzę.

reklama
Dziewczyny wy też macie zwiekszone nudności i sennosc po duphastonie? Od wczoraj biorę i zastanawiam się czy to od tego czy przyszly objawy ciążowe 🤔

Do góry