reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Paja ja do wozka nie mialam spiworka.
Zakladalam kombinezon, kladlam na kocyku i nim okrywalam i pokrowiec od wozka i bylo ok.

spradz wymiary spoworka i gondolo ktora zamierzasz kupic bo moze sie okazac ze Ci nie wejdzie przy wiekszym dziecku

O widzisz, o tym nie pomyślałam :-D A śpiworek chciałam, bo chciałabym z małą dużo spacerować w zimie i boję się że ta osłonka na nóżki nie wystarczy żeby ją ogrzać...

Ostatnia edycja:
My byliśmy w niedzielę w ogrodzie wozków dziecięcych z TAKO i zakochaliśmy się w najnowszym modelu Mohican ale niestety 1350 zł jak na sytuację obecną to dla nas za dużo :no: ale był piękny typowo dla dziewczynki taki czarny z czerwonymi przeszyciami w kropeczki miał taki kwiat wyszyty wyglądał jak truskaweczka :laugh2:
coś takiego tylko kolorystyka dużo piękniejsza te co są na necie to stare kolory teraz maja śliczne polecam poszukac w sklepach :tak:

Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican -

a my kupiliśmy w żorach używany

WÓZEK TAKO WARRIOR 3w1, JAK NOWY (2440670542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry