reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

paulawawa - skarpetusie są przesłodkie :tak: ... w UK można na prawde tanio skompletowac wyprawke ... azorek na pewno Ci pomoże ... często można dorwać super tanie firmowe ubranka sprzedawane jako używane a tak na prawde jeszcze z metkami. Wiesz dobrze ze tak na prawde mozna sie obyć bez wielu rzeczy które są zbedne i tylko leżą w domu i kurz zbierają. Poradzisz sobie!:tak:

reklama
Paulawawa popieram ze napewno w uk uda Ci sie skompletowac tanio wyprawke bo jest taniej niz w IRL a tutaj tez duzo to nie wychodzi.Często sa jakies przeceny, promocje i to nie takie jak w PL czesto oszukane tylko na serio.Ja np. przyznam sie ze kupiłam ostatnio 7 pak body za 3e bo juz nie mogłam wytrzymac i mnie podkusiło.Było tez troszke ciuszków dzieciecych ale ze nie znam płci bejbika to nic wiecej nie kupiłam a mozna było wybierac w chłopiecych i dziewczecych.

czesc dziewczny dołączam do grona październikowych porodówek:)jestem w 6tyg ciazy. wariatki jestescie z tymi zakupami;)ja dopiero oswajam sie z mysla o ciazy i wlasciwie narazie mysle o tym zeby bylo dobrze,ale mnie nakrecilyscie tymi zakupami i teraz przegladam w necie ubranka:)to bedzie moje pierwsze wiec nie mam pojęcia co trzeba kupić poza oczywistymi wózkami;)będę korzystać z waszych porad :Dbuziaki dla wszystkich

DSC00637.jpg

Licze na to ze bedzie dziewczynka:-), choc mój mąz pukał sie w głowę jak powiedziałam ze je chce kupić.No ale nic poczekamy zobaczymy :)

lori slodziakowe zakupy:tak::-) az mni ekorci i lapki swierzbia ale ja wsumie wszystko mam z ubranek a jak bedzie chlopiec to kolezanki sie juz dobijaly ze odkladaja ciuszki to mi podrzuca:laugh2: pewnie i tak cosik zakupie hehe bo sie nie powtsrzymam ale na razie mysle ze zawczesnie :zawstydzona/y:

Azorek ja mam zestaw gotowy dla chłopca, wiec teraz licze ze bedzie dziewczynka a dla dziewczynki u nas cięzko z ciuszkami bo w rodzinie prawie same chłopaki sie ostatnio rodziły.Tylko w sumie jedna dziewczynka tak z najblizszej rodziny.

reklama
bardzo slodkie bodziaki :) . ja dzisiaj tez kupilam cosik bo nie wytrzymalam a byla taka promocja kupilam juz cocon do wozka phil&ted hihi. moja misia wybralam zielony . moja mama tez juz szaleje z ubrankami . dla dziewzcynki to ja mam wszystko . to pewnie bedzie chlopak.

Do góry