emotion pościel super! od razu Mała będzie spać pod kołdrą? bo ja właśnie uległam naciskom i pościel kupiłam, ale na później....
ja poscieli nie uzywalam na poczatku, Kuba spal w rozku chcialam zeby mial jeszcze takie poczucie bezpieczenstwa. [....]potem uzywalismy spiworka
Emotion, Anc - co do poscieli, to ja podziekuje narazie, kolderkom w lozeczkach noworodkowych mowimy nie

jak moj wyrosnie juz ze swojej kolyski, to wtedy moze sie zastanowie nad jakims kocykiem hmmm bo juz wiosna bedzie...chociaz i tak stawiam na growbagi (spiworki) bo to o wiele bezpieczniejsze i praktyczniejsze dla Dzidzi
Siostry cora spala odrazu pod posciela, zobaczymy jak cieplo bedzie to pewnie pod kocykiem.
W sumie wszystko wyjdzie w praniu

Naucze sie na bierzaco

A komplet ktory kupilam ma i rozek i spiworek wiec nie bedzie problemu w razie co sie przerzucic

[bo kupilam calutki komplec 20 elementow razem z zaslonami nawet]
emotion ładne zakupy. Czemu zamawiasz z PL?
Z Polski bralam bo mi sie podobala bardziej niz te co znalazlam tutaj,
a cenowo tez byla roznica, w Polsce wyszlo mi jakies 120 e a tutaj za 5-6 elementow musialabym dac z 80e gdzies za jakas ladna- wiec czemu nie?
dziewczyny ja serio nie rozumiem szalu na materace typu pianka kokos gryka itd my mileismy taki
Jak bylam w sklepie [polski sklep dzieciecy w Irlandii] to mi facet mowil ze ma 3 rodzaje materacow
1) 25 e zwykla pianka - ALE NIE POLECAL bo za cienkie
2) 40 e piankowy - fajny gruby
3) 55 e wlasnie ten kokos cos tam
----Wcale nie mowil ze piankowy jest zly, mowil tylko zeby kupujac piankowy zwrocic uwage na grubosc, jak dosc gruby bedzie to okej
- przeciez kiedys nie bylo kokosowych materacy - tylko zwykle piankowe a nie lazimy jakies powykrzywiane
Emotion - zakupki super, jaki to model wozka? nie widzialam chyba takiego w sklepach w uk?
Vector FX [firmy edrema]
ED-RE-MA VECTOR FX 3w1 + SUPER GRATISY (2491314488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tez z Polski sprowadzany

Mamy sklep polski w miescie sasiednim- i u nich sie wybiera wozek a oni przyworza na zamowienie.
Moglabym w sumie u nich tez kupic taki jaki maja na stanie - ale ten juz wczesniej wybralam w Polsce wiec czemu nie?
Tylko nie wiem czy jest sens zamawiać, skoro jeden komplet na zapas już mam, a i tak dość długo nie będzie potrzebna?
Zastanawia mnie też jeszcze jedno - czy na początek macie tylko 1 ochraniacz na łóżeczko? Czy potrzeba drugiego na zmianę (np. na czas prania)? Bo skoro potrzebny byłby drugi, to może warto z kompletem pościeli zamówić, żeby później do siebie pasowały?