reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Witam
DAwno nie zaglądałam ale tak jakoś brak czasu.
WITAM nową mamusie! o 29 październik to tak jak Nicole! :)
DAMIANEk suuuper wygląda jako pajacych!!! jaki kolorowy suuuper! :)
No a my dzisiaj do południa poszłyśmy do parku.. mała sobie pobiegała, spacerowała bawiła się piłka.. przyszłyśmy do domu zjadła obiad i poszła spać a gdy się obudziła to z temp 38,5 dałam czopka lekko spadła ale cały dzień ma stan podgorączkowy.
Nie wiem co się stało ale chyba przeziębienie łapie, więc teraz muszę uważać bo szkoda aby się rozchorowała skoro taka super pogoda u nas.. .
No dobra nie zanudzam Was :)
RONDZIA życzę zdrówka!!!
Resztę całuję mocno miłej nocki :)

reklama
Rondzia Ty gadzino doigrałaś sie w końcu,Szybko zdrowiej bo będę już miała necik w sklepie i będę na gadulcu ;D ;D ;D ;D ;D ;D
U nas pogodynka niezabardzo chlapa....... ale naszczęści w sklepie odmarzlmi kibelek hihi i woda....jakoś przeżyje do lata.
Fajnie że wam sie podoba Damian jak będę miała więcej fotek to pokaże.....nawet te takie średnie
A co do wagi to chłopaki jadą rowno po 14 kilogramcu....Zobaczcie mamuśki dziewczyn jak nam cięzko
Całuski

Witam,

Rondzia DUZO ZDROWKA dla calej Waszej rodzinki, szczegolnie dla Michala.

Ania, Damian super wyglada, wklejaj wiecej zdjec, milo patrzec.

Monia, u nas tez pogoda sie zaczyna klarowac i wczoraj tez biegalysmy po parku. Mam nadzieje, ze chwilowe oslabienie Nicole nie przerodzi sie w jakies chorubsko i bedzie mogla dalej biegac z pileczka.

Pozdrawiam,

Witam
U nas nie ciekawie..
Mała obudziła sie o 4 zaczeła sobie gadać jakby była już wyspana.. dziwne.. poszłam do niej patrze a ta rozpalona! dałam jej syropu i biedulka do 6 się męczyła aż w końcu udało jej się zasnąć. Od wczoraj ma czerwony prawy policzek możliwe że to jakiś trzonowy ząbek, albo coś ją łapie... .
Teraz zasneła mi na rękach położyłam ją do łóżeczka i śpi, ale policzek wciąż czerwony i ciepły pomimo żę temp w normie..
Ech zobaczymy

ojoj znowu choróbska.U ns narazie w porząku.W sobote zaczynam malowanie u Damiana w pokoiku.Mam ochote na zmiane mysle o jakims cieniejszym kolorku cos w stylu polącznia sliwki i lila.Zobaczymy co mi z teg wyjdzie.
Dzieciki wracajcie do zdrowia.pa

Witam,

Znow choroby...
U nas jest dobrze, zreszta w koncu niedawno wyszla z choroby, zaraz potem ja w nia wpadlam, ale obecnie juz tez czuje sie dobrze.
Mam nadzieje, ze wszyscy szybko wroca do zdrowia.

Ania i zamalujesz obrazki? A kolor... ciekawe co wyjdzie.

Pozdrawiam,

JA tylko na chwilkę...
Nicole dzisiaj cały dzień gorączkowała niestety czopki już nie pomagały tylko chłodne kąpiele zadzwoniłam do pediatry i mi powiedziała ze panuje u nas silny wirus który atakuje dzieci! przyjechała do nas na wizyte domową i Nicole załapała wirusa, dostałą syrop z antybiotykiem. Do tego dostała jeszcze biegunki, a inne dzieci jeszcze mają wymioty no masakra.
Temp praktycznie nie spada poniżej 38,9, w dzień miała 39,5.
Biedulka jest taka zmęczona i ospała a do tego taka biedna widać że kompletnie źle się czuje.
Oki ja uciekam już. Położyliśmy ją spać ale nie wiadomo jak nocka minie.. .

Biedaczki te chore dzieciątka....
szkoda mi ich...
U na s Damian ostatnio przestawił sie ze spaniem.Jak do tej pory chodzil spać o 20 a teraz wcale nie jest śpiący i chętnie jeszcze urzeduje do 22....Ale śpi tak samo do 7 rano..o ile nie zdarzy mu sie wczesniejsza pobudka.
Pozdrawiam

reklama
Nam się ejszcze nie zdarzyło żeby młody poszedł spac później niż 21 nawet jak spi do 17 to i tak o swojej godzinie jest spiący. Jak czytam posty mam piszących jak to dzieci wstaja o 5 rano to dziękuję mojemy synkowi że zdarza mu się spac do 8,30 :)
Teraz wyłażą nam czwórki i nocki mamy kiepskie ale co zrobić:(

Do góry