reklama

Październikowe skarby :)

Witam
No i jakies dziadostwo dopadlo mojego Damiana......
Dziasiaj od 2 do 6 nad ranem wymiotowal.Nie wiem co go dopadlo....rano spalismy do 9.30 czul sie chyba nienajgorzej bo misl dobry humor ale co przyniesie dzien....
Ja jestem w sklepi ale tu jest tak zimno ze nie wiem jak dlugo usiedze.Znowu wszystko pozamarzane....
az zyc sie odechciewa.
pozdrawiam pa

reklama
WITAJCIE !

ANIA , A MOŻE DAŁAŚ DAMIANKOWI COŚ NOWEGO DO ZJEDZENIA ?
MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE ZŁAPIE GO TO CO NICOLE .

A JA OCZYWIŚCIE CIESZYŁAM SIĘ MĘŻEM PO POWROCIE :laugh:

NIKOLI WYCHODZĄ KŁY , PÓKI CO MA PRZEBITE TYLKO MAŁE DWIE PLAMKI .
JAKOŚ TO ZNOSI , NIE JEST ZBYTNIO MARUDNA .

MONIAA ,ŻABA SUPER !

Monika - super opowieść i jak ciekawie napisana, chyba masz smykałkę do takich rzeczy

Pozdrawiam

P.S. Dla nie wtajemniczonych zajrzyjcie do działu "Rodzinki z zzagranicy"

WITAM !
MONIAA , MIŁO MI SIĘ CZYTAŁO TWOJE DZIEŁO :laugh:

MAM KOLEŻANKĘ W HOLANDII - POLKA , MA SYNA O 3 MIESIĄCE STARSZEGO OD NIKOLI - I ONA JUŻ SIĘ PRZYZWYCZAIŁA DO " ZIMNEGO CHOWU "
MAŁY DO PÓŹNEJ JESIENI CHODZIŁ BEZ CZAPKI , SKARPET NIE MÓWIĄC JUŻ O RAJSTOPKACH.

MAMY WIELU ZNAJOMYCH ROZSIANYCH PO CAŁYM ŚWIECIE Z KTÓRYMI UTRZYMUJEMY KONTAKT , ALE NIKOGO W BELGII .
NIE ZNAŁAM KULTURY , OBYCZAJÓW BELGÓW, A TY PRZYBLIŻYŁAŚ NAM TEN KRAJ TAK NAPRAWDĘ OBCY POLAKOM .
MOGĘ TERAZ Z DUMĄ POWIEDZIEĆ : " MOJA KOLEŻANKA Z BRUKSELI ...." :laugh:

Witam witam
Bardzo mi miło że przeczytałyście artykuł noi że się Wam podoba:) mam nadzieję że dowiedziałyście tego i owego o Brukselii :)
Ogólnie nie jest taka zła można się do wszystkiego przyzwyczaić :).

A u nas wporządku, małej też przebija się kiełek tzn juz go widzę nawet czubeczek już jest na wieszchu teraz reszta. Czyli mamy już 2 kiełki, jeszcze 2!
Mała właśnie znęca się nad bobasem a ja robię obiadek dzisaij miałam trochę ganiania po urzędach bardzo tego nie lubię.. no ale mam to za sobą na jakis czas :D.
Buziaki dla maluchów a dla chorujących ZDRÓWKA!!!
ide gotować obiadek.

Czesc dziewczyny
Pierwszemoje pytanko.......o jaki artukuł chodzi.....
jestem chyba jakaś tempa....gdzie go można znaleźć??
A popo Moniaa.....czy udałoby ci się zdobyć bilety piłkarskie stare już nieaktualne ANDERLECHT BRUKSELA .Gdybyś miala okazje taki bilet zdobyć ......chętnie się do ciebie uśmiechnę ....a raczej mój Paweł.
Z Damianem troszkę lepiej gorączki nie ma....jużnie wymiotuje...ale ma taaakiego gila że jeshu.
Ja zalatana czasu nie mam się w d...podrapać...totezjestem nie w temacie na BB

NICOLE gratulujekolejnych ząbków
PozdrawiamPA

Witam,

U nas nasypalo sniegiem. Teraz roztopy i wszystko w dachow spada. Zeby wyjsc z Sonia i wozkiem na spacer, to nie lada wyczyn. Zostawiam Sonie w klatce, sama szybko przebiegam, patrze na dach czy nie szykuje sie lawina, szybko powrot po Sonie i w miare mozliwosci, po zwalach sniegu wyjezdam z klatki ::)

Pozdrawiam,

CZEŚĆ

ANIA , ZOBACZ W AKTUALNOŚCIACH NA GÓRZE .

U NAS TEŻ ROZTOPY , ŚLISKO NA JEZDNIACH , NIE LUBIĘ TAKIEJ PLUCHY >:(

MIELIŚMY WCZORAJ GOŚCIA ... KURCZĘ NIE MOGĘ PRZESTAĆ MYŚLEĆ ... BYŁA U MNIE MOJA KOLEŻANKA Z LICEUM , WYOBRAŹCIE SOBIE , JEJ MĄŻ ZNALAZŁ SOBIE DAMĘ I ZOSTAWIŁ AŚKĘ Z DWOJGIEM DZIECI - NAJMŁODSZA CÓRKA JEST W WIEKU NASZYCH SKARBÓW ! DRAŃ ZABRAŁ JEJ SAMOCHÓD , TELEFON , ZABLOKOWAŁ KONTO ....
MÓJ ROBERT BĘDZIE PROWADZIŁ JEJ SPRAWĘ ROZWODOWĄ .

WPADNĘ PÓŹNIEJ

reklama
Przeczytałam ...rzeczywiście fajny artykulik:)
wczoraj zakupilismy nowy aparat niestety nie uznali nam w starym reklamacji i nadaje sie tylko na smieci:( naprawiac sie nie oplaca bo naprawa kosztowalaby nas tyle co nowy aparat a wiec niedlugo powrzucam fotki:)
Damian sie czuje lepiej ....natomiast ja niezabardzo chyba mnie zaraził ...boli mnie gardło głowa smarkam sie i oblewaja mnie poty...ale niestety siedze w pracy ....musze odrobic strate aparatu:)Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry