reklama

Październikowe skarby :)

Witajcie
Nie chce sie jeszcze niczym chwalic ale...
Położyłam młodą w dzień.. wyła 45 minut.. ale potem zasneła i spała godzinke. Normalnie inne dziecko wstało!!! uśmiechnięte, wesołe samo się bawiło.. no zupełnie co innego!
Narazie się nie ciesze bo nie wiem jak będzie dalej ale ja się nie dam ;D
Nicole dzisiaj powiedziała "ja sama" i "teraz ja" :)))
Sandra spokojnie zacznie i ona mówić :)

reklama
WITAJCIE " WALENTYNKI " ;)

KOCHAJCIE I BĄDŹCIE KOCHANE !

MONIA , NIE DAWAJ SIĘ !

ANIA , WIDZĘ ,ŻE AVENUE ZAGLĄDA DO NAS , ALE NIE PISZE ...

SANDRA , SONIA NA PEWNO NIEBAWEM ZACZNIE GADAĆ JAK NAKRĘCONA , NIE MARTW SIĘ.

BASIA , WIDZIAŁAM NOWY PODPIS ZE ZDJĘCIEM MATEUSZKA - SUPER !

MAMUŚKI NASZYCH CHŁOPCÓW ! POKAŻCIE NAM WASZE SKARBY ! NA PEWNO JUŻ SIĘ ZMIENILI , BARDZO CHCIAŁABYM JUŻ ZOBACZYĆ TE 14 KILOGRAMOWE SZKRABY :laugh:
PROSZĘ , MAGDA

Cześć kobitki ;D
Sandros niczym sie nie martw .Sonia zacznie gadac jak przyjdzie na nia czas.
Dzisiaj zrobie Damianowi fotki i wkleje .Moja gadula ostatnio pokazuje na mojej rączce gdzie mam KU KU Ja mu raz pokazalam skalecznie jakie powstalo na skutek malowania damiana pokoju hehe-0odcisk od walka ale rana jak po ciezkiej walce heheh a on tak słodko otwiera mi dłoń i
celując jednym paluszkiem mowi ku ku super!!! Pozdrawiam

WITAJCIE !

ANIU ,ALE ZBIEG OKOLICZNOŚCI Z TYM KUKU , TYLE ŻE U MNIE TO NIKOLA SKALECZYŁA SIĘ W PALUSZEK , LECIAŁA JEJ KREW WIĘC ODKAZIŁAM RANKĘ I NALEPIŁAM MAŁEJ PLASTEREK . O RANY JAK ONA SIĘ ZACZĘŁA DRZEĆ - JAKBY JĄ ZE SKÓRY OBDZIERANO !
DOŚĆ SKUTECZNIE NALEPIŁAM ÓW PLASTER , NO PRZYNAJMNIEJ NA TYLE ,ŻE NIKOLA NIE MOGŁA GO ZDJĄĆ . KOSZMAR - TA WYJE ,KREW WIDZĘ JESZCZE LECI , WPADŁAM NA POMYSŁ I SAMA SOBIE NALEPIŁAM PLASTER - OOO WTEDY TO JUŻ BYŁA MASAKRA , BIEGIEM ZDEJĘŁAM OBYDWA PLASTRY PO CZYM NASTĄPIŁA BŁOGA CISZA .
TAKĄ MAM PANIKARĘ ! ;)

Witam,

Magda to samo bylo z moim siostrzenicem, plastry wywolywaly atak placzu. Nic nie przekonalo go, zadne plasterki. Pozniej jak juz podrusl, to dal sie namowic na plasterki z postaciami bajkowymi, ale tez ciezko.

Ania co do zabawy na sniegu, to owszem dobrze sie bawilam, ale chyba jednak Sonia najlepiej, to ja musialam sie wdrapywac glownie pod gore...

Co do obcinania, to moja mama mi pomogla - tak zagadala Sonie, ze ta nawet nie wiedziala kiedy pozbyla sie czuprynki. Teraz dlugo juz nie powtorze wyczynu, mam nadzieje, ze jak urosna, to Sonia polubi spineczki i uda mi sie zapuscic jej wloski.

Pozdrawiam,

Dobry wieczór
Ależ tu ostatnio cicho!
Wiecie Nicole już coraz lepiej zaczeła zasypiać :)
A dzisiaj było nieźle..
Położyłam ją do łóżeczka, pomruczała z 1-2 minutki i zasneła.. wstała po 40minutkach (norma) ale zawsze jak jest taka nijaka biorę ja do naszej sypialni i sobie leżymy chwilkę a potem jest oki, ale dzisaij młoda zasneła... więc przykryłam ja i wyszłam. Spała godzinkę wstała i przyszła do mnie salonu!!! ::) Ależ byłam zaskoczona!! ja myślałam że ona wstanie i zacznie płakac a ona do mnie przyszła zadowolona!!1 hehe ależ mam dorosłą córeczke!
Coraz bardziej zastanawiam sie nad kupnem takie normalnego łóżeczka.. ale boję się że z zasypianiem moga być problemy bo będzie sobie wychodzić... no i tak źle i tak niedobrze :). Ech zobaczymy.
Ale normalnie jestem w szoku jaką mam dorosłą córeczke :D :D :D
U nas ciągle pada deszcz.. nigdzie nie wychodzimy bo wiatrzysko takie wieje że głowę może urawać.. ::)
Głowa mnie trochę pobolewa ale to chyba od tej pogody..
Ostatnio mam takiego lenia że nie prasuję w ogóle.. dzisaij nazbierała się taka sterta i juz chciałam wyciągać deskę a tu raptem Robert mowi że po co dzisiaj.. jutro to zrobisz heheheheh.
Ja zazwyczaj prasuję jak już nie mamy co na siebie włożyć ;D
No chyba że się nudze ale ostatnio jakoś niemam na nic czasu! :)

No buziakuje wszystkie skarby! i czekam na zdjecia no i pisać kobietki pisać!
RONDZIA Michaś zdrowy???
No i jak reszta maluszków mam nadzieję żę choróbska już sobie poszły! :)

No rzezczywiście cichutko cichuteńko tu.
Dziewczyny pierwsza nowina już na poważnie zaczeliśmy starania o bobasa .TRZYMAJCIEKCIUKI :):)
Damian zdrowy , my w sumie też.Dzisiaj była przepiękna pogoda....ale niestety Damian nie wyszedł dzisiaj na dwór bo przespał całe popołudnie od 12.30 do 16.20.Byłam w ciężkim szoku.
przynajmniej się wyspał za wszystkie czasu a wstał głodniusieńki ...hihihi.Opylił całą zupkę bez żadnych grymasów.
Zdjęcia....już zrobione powklejam ...no może jutro.
a teraz spadam do kąpieli.
Całuski
Pa

Witam,

Ja wlasnie dotarlam do domu, zjadlam cosik i za nauke ::)

U nas tez zdrowi wszyscy, ja cos z rana niefajnie icham, ale to jakby na tle alergicznym, bo nie czuje sie chora, katar wlasnie taki dziwny, ale nie mam pojecia z czego.

Ania to powodzenia. Jejku ja chyba nigdy nie zdecyduje sie na drugie, podziwiam.

Monia Nicole sie usamodzielnia, ani sie obejzysz, a rano bedzie Cie budzic sniadaniem do lozka ;)
My mamy dla niej lozko, ale na noc jednak lozeczko szczebekowe sprawdza sie najlepiej; raz zasypiania, dwa bardzo sie kreci jak spi, dzis jak ja rano wzielam do siebie, to mnie z lozka wypchala.

Pozdrawiam,

Witam
ANia no to trzymamy kciuki!!!
Ja chyba też już nie zdecyduję się na drugie.. jakoś tak nie wiem, ale chyba nie.. no ale czas pokaże.
U nas wszystko w porządku..
SAndra no właśnie młoda też w nocy strasznie się wierci i mnie spycha z łóżka czasami.. i tego też się boję, ale jak bym kupiła łóżko to z zabezpieczeniem przed wypadnięcie.
No ale to tak latem zaczne się rozglądać.
A dzisiaj mnie natchneło i zrobiłam przemeblowanie u młodej i jakoś mi lepiej hyhy potrzebowałam zmiany! :)))

reklama
EEE dziewczyny gadacie.....Ja w życiu nie chciałabym być jedynaczką.....Mam siostre i zawsze moge z nia pogadac czy zwrocic sie z prośbą jak coś potrzebuje....nie chciałabym żeby moje dziecko nie miało rodzenstawa a nawet dla nas matek na starość......jak nie pomoze jedno dziecko...to moze drugie sie zlituje nad swoją matką
No takie jest przynajmniej moje zdanie......
w ogóle to chiałabym miec 3 dzieci...tylko ze Pawłowi dwojka starczy hehe
Lubie jak jest wesolo i glosno w rodzinie ...dlatego pewnie taki dom chcialabym stworzyc u siebie.
Całuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry