reklama

Październikowe skarby :)

Witam
NO Ania zgadzam sie z MAGDA! Ja też myślałam że ich kilka tu wpadnie a tu aż 2! ale za to jakie słodkie :) Dawno Damianka nie było i jak urósł i jaki wesolutki.. super! :)))
U nas wszystko w porządku dzisiaj w koncu przestał padać deszcz i mogłyśmy sobie wyjść na spacerek super! :)

reklama
Witam,

dawno mnie tu nie było, u nas bez zmian mały na szczęście zdrowy, weekend spędziliśmy u tesciów i pogoda była piękna więc wychodziliśmy na dwór jak często się dało

Mati gada coraz więcej i coraz śmieszniej - jak wchodze do domu po pracy słysze od synka "haaaj" a jak się żegna z babcią mówi "ceść", powtarza jak papuszka co mu się uda i zadowlony smieje się od ucha do ucha jak mu bije brawo.

Pozdrawiam

Witam,

Ania dziewczyny juz sie pozalily, ze tylko dwa zdjecia, wiec ja pomilcze i poczekam na wiecej ;)
Damian ma super wloski, takie krecone przy karku.
A przeceny to robia, w styczniu kupilam Soni dwa bawelniane golfy cienkie za 4 zl.

Nie chce zapeszac, ale ostatnio i Sonia sie rozgadala, moze z powtarzaniem to dalej kleska, ale sama czasem nagle powie mama, dziadzia, baba i to fajnie wyraznie. Wczoraj zostawilam ja na noc u babci, to podobno stala przed drzwaiami i wolala mama.
Zaczela tez fajnie nasladowac zwierzatka, mow haha - na pieska, miamia na kotka, z zamiknietymi ustami muczy... Moze w koncu sie ruszy...

Pozdrawiam,

Czesc wszystkim,
u nas tez nic nowego. Michas z gadaniem za bardzo sie nie spieszy ale moze to i lepiej. Przynajmniej w najblizszym czasie mi nie napyskuje.
Wczoraj nauczyl sie pokazywac paluszkiem gdzie Michas jest.
W ogole wczoraj jak wrozilam z pracy to wariowalismy dosklownie do 20 a pozniej poszlam go uspac i wstalam rano w opakowaniu.
Taka bylam nie do zycia ze nawet sie nie przebudzilam zeby sie rozebrac.
Wybieralismy sie w podroz na Mazury ale tak snieg sypie ze chyba sobie darujemy.

Pozdrowionka

Jestem strasznie zmęczona, cały dzień byłyśmy z chrzestną i jej synkiem w Baby Fun Club.. gdzie maluchy bawiły się w piłeczkach, skakały na dmuchanym zamku i biegały po przeszkodach zrobionych z gąpek super zabawa, ale taka męcząca.. siedziałyśmy tam z nimi ok5 godzin! mała w dzieńw ogóle nie spałą.. ale jak wracałam z nia metrem do domu.. to padła w metrze! pomimo tego żę straszny hałas peeełno ludzi bo wszyscy wracają z pracy.. w domu byłyśmy o 20, kąpanko i dziecko zasneło na przwijaku podczas ubierania!!!! ))
Ja też już padam.. niestety nie podczytałam Was..
ilośc pączków 0,5 drugie 0,5 wciągneła Nicole
Buziakuje wszystkich i pa.

WITAM !

JESTEŚMY JUŻ Z NIKOLĄ PO SPACERKU :D BYŁO ZIMNO ALE FAJNIE ,
NA SANKACH SIEDZIAŁA LALA A NIKOLA JĄ CIĄGNĘŁA :laugh:

MUSZĘ KUPIĆ NAJNOWSZĄ PŁYTĘ MADONNY - NIKOLA JAK SŁYSZY NA MTV JEJ UTWORY TO RZUCA WSZYSTKO I LECI TAŃCOWAĆ :D

A JA JUTRO BĘDĘ TAŃCOWAŁA Z MĘŻEM NA BALU OSTATKOWYM :laugh:

MONIAA , A TO SIĘ NICOLE WYBAWIŁA :laugh: HI HI ZASNĘŁA NA PRZEWIJAKU ...
SANDRA , I WIDZISZ ? NIEDŁUGO ZACZNIESZ SONIĘ PROSIĆ O CHWILĘ CISZY.
ANIA , DAMIANEK CHYBA JAKO JEDYNY PAŹDZIERNIKOWY SKARB MA KRĘCONE WŁOSKI ? :laugh:

DOBRZE ,ŻE WSZYSTKIE NASZE DZIECIACZKI SĄ ZDROWE ! OBY TAK DALEJ !

POZDRAWIAM , MAGDA

Magda...no rzeczywiście....kręca mu się po mnie ja swoje naturalne mam kręcone....a chciałabym mieć proste i tańcuje po umyciu głowy z prostownicą w rekach.Ale zawsze tak jest jak ktoś ma proste to chce kręcone...
Mam bardzo poddatne włosy i Damian tez ...jak zoczy w kąpieli to ma takie baranki śmieszne.
W poniedziałek z Damienem ide na szczepienie....ciekawe czy będzie płakał czy zachowa sie jak ostatnim razem PO MĘSKU:)
Ściskam Was mocno!

WITAM !

TAK , TO PRAWDA ,ŻE CZŁOWIEK ZAWSZE DĄŻY DO TEGO CZEGO MU BOZIA NIE DAŁA.
JA NA PIERWSZĄ JADĘ DO FRYZJERA I BĘDĘ MNIE KRĘCIĆ ... NA WAŁKI ... :D

NIKOLA JEDZIE DZIŚ NA NOC DO BABCI .
OD RANA CHODZI I POWTARZA : BRUM BRUM BABA :D :laugh:

MAM NADZIEJĘ , ŻE I WY KOCHANE , TANECZNIE I W DOBRYCH NASTROJACH ZAKOŃCZYCIE TEN KARNAWAŁ CZEGO WAM I SOBIE ŻYCZĘ .

POZDRAWIAM , MAGDA

My daleko się nie wybieramy... Idziemy obok, do sąsiadów.....Zobaczymy .....ja nastawiłam się na wyjście ale nici z tego....więc wieczór w 3 pary...i 2 dzieci
Dzisiaj....... słuchajcie......mąż zabrał mnie do M 1 na zakupy.....i zawołał do biura podróży NECKERMAN ...co się okazało wykupił dla nas wczasy w Bułgarii :)
Lecimy w czerwcu na 7 dni ....zaskoczył mnie na maxa
Ale bardzoooo się cieszę że to była jego inicjatywa.
Dziaj podpisał umowę.
Życze WAM mile spędzonego wieczorku ostatnowego.
POZDRAWIAM I CAŁUJE WSZYSTKIE MALUCHY

p.s.jutro dodam fotki młodego

reklama
MAgda teraz możesz zasiąć z kawa ...wkleiłam parę fotek moje TYGRYSA:)

jak tam dziewczyny po ostatkach..........chyba było cięzko...bo żadna tu nie zajrzała hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry