• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe skarby :)

CZEŚĆ !

OOOOO CHYBA RZECZYWIŚCIE WSZYSTKIE MAMUSIE ZABALOWAŁY :laugh: ;)

JEŚLI O MNIE CHODZI TO WYBAWIŁAM SIĘ PRZEDNIO! WYSZLIŚMY O 6 RANO !!!!!
BYŁO ŚWIETNE TOWARZYSTWO , JA W NOWEJ SUKNI CZUŁAM SIĘ DOBRZE ( BO CO RZADKO SIĘ ZDARZA PODOBAŁAM SIĘ SAMA SOBIE ::) ) , KRÓTKO MÓWIĄC BAL UDANY.

POSPALIŚMY DO 13 I POJECHALIŚMY PO NIKOLĘ. BAŁAM SIĘ ,ŻE MAŁA BĘDZIE ROBIŁA BABCI SCENY , ALE NIC PODOBNEGO ! BYŁA GRZECZNA , ŁADNIE JADŁA , BEZ PROBLEMU USNĘŁA Z BABCIĄ O 22 I OBUDZIŁA SIĘ O 9.

PO OBIEDZIE ZABRALIŚMY NIKOLĘ NA GÓRKĘ ( UFFF NAJGORZEJ BYŁO WCHODZIĆ NA GÓRĘ Z SANKAMI - A NA NICH NIKOLA) , NA KONIEC TATA ZROBIŁ NAM KULIG :D :laugh: OCZYWIŚCIE SANKI PODCZEPIŁ DO SAMOCHODU !

ANIA ! DOCZEKAŁAM SIĘ TYGRYSKA :laugh: :D DAMIANEK JEST TAKI RADOSNY :laugh:
PIERWSZY RAZ WIDZĘ TWOJEGO MĘŻA , ALE NIE JESTEM W STANIE OKREŚLIĆ DO KOGO MAŁY JEST PODOBNY ?

reklama
Witam,

Ja sie pozale - wszyscy baluja, a ja siedze przed ksiazkami i nad robota :(

Ania Damian - Tygrysek super, taki usmiechniety.

Sonia cos katar zlapala, naszczescie tylko dwudniwy i dzis juz wykorzystalysmy piekna mrozna pogode i wybawila sie z clopakami na placu zabaw.

Pozdrawiam,

hallo stuk puk.....

dziewczyny żyjecie??

Co tu tak cicho.......

Dzisiaj byłam z Damianem na szczepieniu.......daaaaarł się ale szybko zajął się grającą zabawką.
Wzięłam skierowanie do ortopedy....zobaczymy te stopki.Pani doktor powiedziała ,ze dziecko jeszcze się uczy chodzić i może stawiać tak stopki.Ale i tak polece do ortpedy......bede spokojniejsza.
Wodniaczek mu zginął ale gdzieś mu uciekły jąderka.....babka powiedziała że poprostu zdenerwował sie i nie mogła ich wyczuć......ach z tymi chłopakami.......powiedziała że narazie nie ma powodu do obaw.

W domu mam ciche dni.....Tak mnie mój mąż doprowdził do szewskiej pasji.....ze nie wiem kiedy mi minie.

no to pozdrowionka trzymajcie sie papatki

Witam,

Fakt cos cichawo.

Nas tez czeka szczepienie, ale wybiore sie za jakies dwa tygodnie, Sonia pewnie tez bedzie krzyczala, tylko u nas to chyba zadne grajace zabawki nie pomoga.
Jest ciekawa, jak udezy sie tak, ze wydaje sie, iz polamana, albo siniak bedzie jak nie wiem co, to nie placze, a przy szczepieniach...

Ania chyba cos jest w powietrzu, ja wczoraj tez jak sie poklocialam z ojcem... Nawet Rafal, ktory jest zpelnie nie konfliktowy mowil, ze klocil sie z koieta w pracy.

Pozdrawiam,

Witam
Jakoś ostatnio nie zaglądałam bo zakatarzona jestem strasznie i boli mnie głowa.. mała też ma katar ale myślę że to nic powaznego i szybko nam minie.. .
ANIA super tygrysek z Damianka!!! :)))
U nas wszystko w porządku, ale ta pogoda do bani.. np dzisiaj pada śnieg, a tu nigdy śniegu nie ma. Jest już po kostki, ale co z tego jak jutro będzie chlapa że hoho... .
Ech, ja chce juz wiosne.. bo jestem taka zmęczona brakiem słonca i ospała najchętniej walnełabym się spać i wstała jak przyjdzie wiosna! :)))
No buziaki dla wszystkich skarbów. Do jutra :)

Witam
A co tutaj tak cicho się zrobiło?????
Magda Nikola ślicznie wygląda!!! PIęknie wygląda w różu :)
Nicole właśnie skutecznie mi przeszkadza w pisaaniu :) także za duzo nie popiszę..
Basia Oj ja Ci w szczepieniu nie pomogę bo ja też nigdy nie wiem co i jak :) :P
No buziaki dla wszystkich i zaglądać tu częściej! :)

Dziewczyny...teraz byla trzecia dawka szczepienia na POLIOMYELITIS teraz na szczepienie ide w kwietniu- to bedzie HIB a potem sie dowiem co dalej.Caluski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry