reklama

Październikowe skarby :)

witam
No u nas też wszystko w porządku :) choc gardło mi nawala..
Nicole jeszcze śpi położyłyśmy się razem no ale ja szybciej wstałam.
O Basiu nowe szmatki oj też by mi się przydała taka odmiana..
Madzia ohoho jaki występ oczywiście czekamy na relacje!
Rondzia No bo kto jest najważniejszy na swiecie wiadomo- MAMA!! :)
Fakt nasze maluchy szybciutko rosną.. mała coraz więcej rozmawia wczoraj powiedziała "cześć" do jednego klijenta hehe ależ to było zabawne i ona to powiedziała chyba świadomie bo on do niej "cześć" i wyciagnął ręke, aona tez mu podała rękę i odpowiedziałą cześć no przezabawne to było.
A ja jutro zmykam do fryzjera! Wreszcie :D Wiecie nigdy jeszcz enie byłam u faceta fryzjera i jutro idę .. no ciekawe co mi wymyśli z tymi kłakami.. bo ja nie lubię w nich grzebać ;D.
Oki uciekam coś zjeść MIłego dnia!

reklama
Witam,

Ja dla odmiany nie poszlam kupic i nie dla siebie, a wyciaglelam walizy z pawlacza, w ktorych jest pelno ciuszkow po moim siostrzencu i wymienilam juz czesc garderoby Soni, zreszta, wlasnie z wiekszosci juz wyrosla... tak przez zime ::)

Na uczelni dal nam w kosc, w niedziele to poszlam spac juz o 21, ale ledwo zylam.

Sonia ma dwie czworeczki dolne, ale smiesznie, bo brak jedej dwujki :laugh: Jakkolwiek ciesze sie, bo zaczely jej wychodzic, troche marudzi w nocy troche ciezko, ale moze wyjda teraz i bedzie w koncu spokoj.

Magda, udanego wieczoru.

Pozdrawiam,

No i ja też żyję........widzę że nie tylko ja postanowiłam się odmienić hihi To dobrze ma zakupy po szmatki też się wybiorę ale po wypłacie hihi.....
Dzisiaj byłąm z Damianem u ortopedy.
Na całe szczęście wszystko jest ok. Sprawdził mu kręgosłup....prościutki....stopki i bioderka.Wszystko jest w najlepszym porządku.
Więc narazie nie ma co się martwić.
Powiedział tylko że jak będzie miał dwa lata i zauważę że rzeczywiście będzie miał stopki do środka ...tożeby mu zakładać prawego buta na lewą nogę.
Dziasiaj nasze święto więc drogie KOBITKI życzę WAM wszystkiego najlepszego....
Z tej okazji dostałam od najmłodszego mojego mężczyzny czekoladkę a od starszego biliznę ::)::)
AAAA i jeszcze Wam miałam napisać:

Słuchajcie okres mi się spóźnia ...cycki mam jak banię w dodatku jak mi zmarzną to już w ogóle ból że jeshuuuuu....ale pare dni temu zrobiłam test i wyszedł że niestety ciąży nie ma.
Może..........źle wyszedł .....zobaczymy
No to całuski
Magda udanej zabawy

Witam wszystkie Mamusie pazdziernikowych dzieciaczków :).
Stroke Babyboom odkryłam jakis miesiac temu.
Szukałam jakichkolwiek informacji na temat napadów złosci u dzieci wkraczajacych w 2 rok życia,
mój Kamilek ma 17 miesiecy (ur.12-10-2004) i wlasnie czasem wpada w taka zlość-w jednym artykule na tej stronce znalazlam że to normale-troche sie uspokoilam ,ale i tak ucze go ze tak nie wolno :)
I na tej to sronce znalazłam rownież wasze forum :)
nawet ogladałam zdjęcia z waszymi dziecmi są przesliczne (ja niestety nie umiem wstawic zdjec Kamilka bo maja za duży format)
Wy juz jestescie ze sobą tak zżyte i nie wiem czy bedziecie czasem chciały usłyszeć heheh tzn. przeczytac co mam do powiedzenia.
Ale czytałam sobie niektóre wypowiedzi na temat rozwoju Waszych dzieci i ciesze się ze moge sobie chociaż porównać
co umią Wasze dzieci co mój ,a czego jeszcze nie umie moja szkrabina
Pozdrawiam serdecznie Was Wszystkie i mam nadzieję że czasem bede mogła sobie wpaść na Wasze forum :)

DZIEWCZYNKI ! CHCIAŁAM SIĘ TYLKO PRZYWITAĆ ! BOLI MNIE GŁOWA ( NIEWIEDZIEĆ DLACZEGO ;D ;) ;D )
IMPREZĘ OPISZĘ WAM PÓŹNIEJ - BYŁO RZECZ JASNA SUPER !

ANIU ! RÓB NASTĘPNY TEST I PISZ SZYBKO JAKI WYNIK !!!!
JA OBSTAWIAM FASOLINKĘ :laugh: ;D A WY DZIEWCZYNY ?

PAULKA , WITAM CIĘ GORĄCO I BARDZO SIĘ CIESZĘ ,ŻE DO NAS DOŁĄCZYSZ :laugh:
NAPISZ GDZIE MIESZKASZ I COŚ O SOBIE I OCZYWIŚCIE JAK NAJWIĘCEJ PISZ O KAMILKU.

JEZU ! CO MNIE TA GŁOWA TAK BOLI ??????!!!! ;)

Czesc Paula,
moj Michas urodzil sie 11.10.2004 i jest tylko dzien starszy od Twojego Kamilka i dalej pozostal najstarszy
w tym towarzystwie...
Milo bedzie Cie czytac!

Pozdrawiam wszystkie
Pa
Monika

Witam,

Paulka, witaj w naszym gronie, zawsze milo bedzie poczytac o kolejnym dzieciaczku i naszych problemach... Sonia jest z 14.10, a mieszkamy na Slasku.

Ania jak juz Magda pisala rob test i daj znac. Ja rowniez obstawiem fasolke.

Pozdrawiam,

Helooo
Witam nową mamusię!!
Wpadaj do nas często i pisz co u was słychać.napisz jak masz na imie i cos o sobie:) ;D

Magda opisuj impreze ze szczególami hihihi było pikantnie ???

Co do testu ........ kurde jak nie dostane @ do końca tygodnia to w poniedziałek zrobie jeszcze raz.
Ale jak juz ten jeden wykazał ze nie to juz starciłam nadzieje...a tak bym chciała......
Ale cycochy nie przestają mnie boleć i mniejsze się tez nie robią......a jestem taki obrzartus że już nie moge na siebie patrzec......wszystko wpylam co mi pod ręke podleci.....
Jak by to była fasolinka to bym sie nia martwiła
a jak nie to bedzie ze mna gorzej hihi bo sie nie zmieszzce w lzejsze ciuchy hihih......Jutro chyba ide na zakupky...poprawić sobie humorek ;D

A propo widziiałyście nowine że HANKA BILEICKA NIE ŻYJE smutno mi troche bo bardzo lubiłam ta "wariatkę" to była kobieta....chyba na długo utkwi w pamieci wielu Polaków.
No kończe pozdrawiam i całuję
Trzymajcie kciuki obym nie dostała @

Niestety.......rano dostałam @
bleeeeeeeeee
Może uda sie następnym razem
Z rana humor mi siadł...ale Damiam dzisiaj jest taki kofany że masakra tak sie przymila całuje mnie po kolanach udach , gdzie tylko sięgnie ...taki słodki az bym go zjadla całego.Moja perła poprawiła mi humorek i jest juz superowsko.nawet nie broi jak zawsze....chyba to jakas cisza przed burzą...dawno go nie widdziałam takiego grzecznego.
Pozdrówki

reklama
No witam
Ania Ja tu do gratulacji sie szykuje .... ::)
No ale bynajmniej Damianek kochany jest :)))
Następnym razem sie uda! :)
Witam nową mamusie! :))
A u nas w porządku jutro w reszcie wyskoczymy na spacer już jestem zdrowa! :))
Jutro mój tato przyjeżdża pomoże Robertowi odnowić nasze mieszkanko na wiosnę chce mieć nowe kolorki w domciu :)
Oki zmykam do młodej bo mnie ciągnie do zabawy!
miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry