reklama

Październikowe skarby :)

Witam kasiuN jak sobie radzisz z dwoma urwiskami..... cięzko Ci jest czy da się przeżyc??
Basiu co tak do na rzdko zaglądasz??Damian osttnio pojął nowe słówko...jak tańczy to mówi OBÓT co oznacza obrót no woła kolege sąsiada Dawida czyli woła DADIT
Sandra....10.5 kg.....to pióreczko
Moniaa Rondzia żyjecie??

reklama
Oczywiscie ze zyje tylko ostatnio na nic nie mam czasu.
Tez wczoraj bylismy na szczepionce ale u nas nie bylo tak kolorowo. Nawet kupilam cukierki i dalam lekarce zeby mu dala ale tylko nimi piz... na podloge bo od niej. Moze to i lepiej moze sie od slodyczy odzwyczai jak mu sie beda kojarzyly. Darl jape tak jak tylko na niego spojrzala. Myslalam ze tataus z siebie wyjdzie i obok stanie a matka oczywiscie nie moze sie rozczulac tylko dziecko trzymac ktore probuje uciec w tysiacu kierunkach.
Poza tym mamy skierowanie do chirurga dzieciecego ze stulejka i chyba nastepnego szpitala nie przezyje.. Zobaczymy co chirurg powie jak sie dowiem gdzie go szukac...
To chyba tyle z nowosci. caly czas cos sie dzieje i niestety czasami sa to klopoty. ;)

Pozdrawiam
Trzymajcie sie wsie
M.

Rondzia, nic się nie martw na pewno wszytsko będzie ok. niestety to prawda, że ciągle coś się dzieje i niestety nie zasze są to pozytywne rzeczy. Uszy do góry:)

WSZYTSKIM DZIECIAKOM ŻYCZĘ ZDRÓWKA

WITAJCIE !

ZESZŁY TYDZIEŃ MIAŁAM KOSZMARNY ! NIE BYŁAM W STANIE DO WAS NAPISAĆ PRZEZ CHORÓBSKO , KTÓRE MNIE DOPADŁO W NIEDZIELĘ .
MAKABRYCZNIE SIĘ PRZEZIĘBIŁAM , GORĄCZKA PO 39ST. WSZYSTKO CO W GŁOWIE - TO MNIE BOLAŁO - GARDŁO , USZY , NOS .... DO TEJ PORY NIE MAM SMAKU I WĘCHU.
MOJA MAMA PRZENIOSŁA SIĘ DO NAS NA TEN OKRES .
STARALIŚMY SIĘ ODIZOLOWAĆ NIKOLĘ ODE MNIE , ALE NIE DALIŚMY RADY , MAŁA CIĄGLE WSKAKIWAŁA DO ŁÓŻKA , CAŁOWAŁA MNIE I PRZYTULAŁA SIĘ - BYŁA TAKA KOCHANA :laugh:
ISTOTNE JEST TO ,ŻE ANI NIKOLA, ANI ROBERT , ANI MAMA NIE ZARAZILI SIĘ ! :D
RZECZ JASNA PRZEKONANA BYŁAM ,ŻE NIUSIA ZŁAPIE JEDNAK TĄ INFEKCJĘ - A TU NIESPODZIANKA :laugh:

POZDRAWIAM , MAGDA

No to całe szczęście że NIKOLKA zdrowa.
U mnie Damian złapał gdzies gluta.poprostu ma go po kolana non stop trzeba za nim chodzić i mu wycierać nosek.Jest już cały czerwon, oczka ma takie malutkie że az mi go szkoda.....do tego oczywiście maruda.I w noce są przerąbane bo ciężko mu oddychac i się budzi często.
Słuchajcie.....ostatnio mi się skończyło moje mleko BEBILON PEPTI chciałam iśc do przychodni ale okazało sie ze moja pediatra wyjechała na urlop.tylko ona przepisywała mi mleko dla Damianka.
Niestety żadna inna niechciała mi przepisac...więc zdecydowałam się że dam mu Bebiko......Mleko dostaje od czwartku......i jak Cię moge nie dostał jeszcze żadnej wysypki...Czy skaza mu minęla.....??????Bardzo bym tego chciała.
Pozdrawiam Was moje drogie kolezanki.Trzymajcie się i nie chorujcie!!!

Witajcie kochane
Ostatnio jakoś nie mam czasu aby podejść do kompa.. dzisiaj mam chwilkę więc do Was cosik skrobnę.
U nas było malowanie kolorki wyszły suuuper.. w salonie mam ostrą pomarańczkę:D w przedpokoju wrzos, a w sypialni ostrą rażącą zieleń ślicznie wygląda.. u Nicol enie zmienialiśmy pokoju bo jej liliowy bardzo mi się podoba.. .
Mała zdrowa i buszuje, nam też idą piątki i dość mocno cierpi przez nie :( Mamy juz 16 zabków tylko tych piątek brakuje, no ale jakos to przetrzymamy. Dzisiaj były malowane drzwi i żeby mała nie przeszkadzała to pojechałam z nią do chrzestnej.. tak się wymęczyła że jak wracałam z nią metrem to padła jak kawka :)), jeju jaka cięzka! Bo pojechałam bez wózki.. no i mam nauczke hehe. ALe wybiegała się z Cypriankiem że hoho.. . Przyjechałyśmy do domu obudziliśmy ją, odrazu do taty poszła :) wykąpał ja Robert dał mleko i dziecko padło nie wiadomo kiedy:)).
No mój tato zostaje do 2 kwietnia także do tego czasu może mnie nie być, później postaram sie jakoś zaglądać częściej :)
Gratulacje dla maluszków :)
Buziaczki dla Wszystkich ! I zdrówka!!! :))

reklama
WITAJCIE !

OOOOO COŚ KAŻDA Z NAS NIE MA CZASU !

JA JUŻ ROZRÓŻNIAM SMAKI :laugh: PO CHOROBIE ZOSTAŁ MI TYLKO KASZEL .

A NIKOLA ZDROWA :laugh:

TERAZ DUŻO CZSU SPĘDZAMY NA DWORZU . U NAS JEST PIĘKNA POGODA , ŚWIECI SŁONECZKO I JEST CIEPŁO .

POZDRAWIAM , MAGDA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry