reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

My ostatnio szukamy ostro mieszkanka i cos mamy, teraz sprawdzamy wszystko, moze sie uda miec w koncu wlasny wspolny kat...

Magda, szczesliwie, ze nikt sie nie zarazil, a Tobie zdrowka, by kaszel nie meczyl dlugo.

Monia, to masz kolorowo, wiosennie. Moze i ja za niedlugo bede malowac swoje mieszkanko ::)
Teraz tylko o tym mysle...

Ale bylismy dzis na lyzwach, kolega mnie wyciagnal. Bylam z Sonia, teoretycznie miala sie wszytkiemu przygladac, ale jak na chwile ja na lod dalam, to nie bylo mowy o zejsciu, wiec cala slizgawke przechodzila na lodzie lub co jej sie bardzo spodobalo sunela trzymana przez mnie.

Anka, mam nadzieje, ze klopoty ze skaza skonczone. Trzymam kciuki, by nic nie wyskoczylo.

Pozdrawiam,

reklama
Magda ale Wam dobrze że u Was ładna pogoda tylko pozazdrościć....u mnie nędza sypie śnieg.Słonko widać tylk zza chmur:(
Odliczam dni ...kiedy wreszcie bedzie ciepło.
sandra trzymam kciuki za Wasz wspólny kąci....nawet ciasny Ale WŁASNY.
Ściskam mocno

Haj wszystkim,

u nas Marcin poległ i zachorował więc go porzuciłam i robię sobie wakacje u mamy :) A w Poznaniu jest epidemia grypy.

Ania skąd ja to znam u Matiego każdy kaszel łączy się z pawiami - ostatnio jak był chory było to samo, najgorsze że młody nie mógł spać bo cały czas kaszlał. Pani Doktor na szczęście zapisał nam specyfik i w nocy było jako tako. Ale dla pocieszenia Ci powiem, że "pawie" są zalecane przy katarze u takich małych dzieci bo dzięki temu dzieciaki oczyszczają sie z flegmy, której nie mogą odkrztusić. Uszy do góry.

Pozdrawiam

WITAM

ZNÓW SIĘ CHOROBY ZACZYNAJĄ >:( :(

MAM NADZIEJĘ ANIU ,ŻE U DAMIANKA TO NIC POWAŻNEGO !

SANDRA , NA PEWNO UDA WAM SIĘ ZNALEŹĆ JAKIEŚ ŁADNE MIESZKANKO !

BASIU , TRZYMAJCIE SIĘ DZIELNIE I NIE DAJCIE SIĘ GRYPIE !

MY PÓKI CO W DOBREJ FORMIE.
NIKOLA SZALEJE ILE WLEZIE , A JA CZASEM JUŻ NIE MAM SIŁY DOTRZYMAĆ JEJ KROKU.

DOBRZE MOGĘ SIĘ JUŻ Z NIĄ KOMUNIKOWAĆ OD KIEDY ODPOWIADA NA MOJE PYTANIA :
CHCESZ JEŚĆ ? - AAANIEEEEEE ; IDZIEMY SPAĆ ? - AAANIEEEE;
IDZIEMY NA DWOREK ?- AAAATAAAAAAA :laugh:
UWIELBIAM Z NIĄ ROZMAWIAĆ :laugh: JEST TAKA ŚMIESZNA :D

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

Mieszkania sie sypnely... Mam jeszcze druga "oferte". Moja mama od znajmego ma cynk, ale sama ma chetke na to mieszkanko (w malutkiej kamienicy w dzielnicy willowej, z duzym fajnym ogrodem), no ale jak rodzice pojda do Katowic, to mieszkanko w Tychach zostanie mi, wiec i tak cos bedzie :). A mieszkanka oba nie takie male - w porownaniu z obecnym, bo powyzej 60 m2.

Ania duzo zdrowka dla Damianka, moge tylko jak zawsze poradzic oklepywanie.

U nas pogoda swietna, sloneczna. Dzis ze spaceru Sonia wrocila przemoczona... Obecnie plac zabaw wyglada jak duzy staw z snieznymi wysepkami i zjezdalnia posrodku ::)

Pozdrawiam,

CZEŚĆ :D

SANDRA NO TO SUPER ! NAJWAŻNIEJSZE ,ŻE BĘDZIECIE Z RAFAŁEM RAZEM MIESZKAĆ !

A JA WCZORAJ GOŚCIŁAM SIĘ U MOJEJ KOLEŻANKI - PISAŁAM WAM O NIEJ - TO TA , KTÓRĄ MĄŻ ZDRADZIŁ I ZOSTAWIŁ - OBLEWAŁYŚMY JEJ ROZWÓD . MÓJ ROBERT BYŁ Z NIĄ WCZORAJ NA ROZPRAWIE W PŁOCKU - WSZYSTKO ZAKOŃCZYŁO SIĘ DLA NIEJ POMYŚLNIE.

DZIŚ MAJĄ DO NAS WPAŚĆ ZNAJOMI NA KOLACJĘ WIĘC IDĘ DO KUCHNI . MUSZĘ POMYŚLEĆ CZYM ICH PRZYJĄĆ .

ŻYCZĄC WAM MIŁEJ SOBOTY ŻEGNAM SIĘ !
DO JUTRA !

a u mnie nareszcie ZAŚWIECIŁO SŁONKO !!!!!
wzięłam mojego kaszlaka na spacerek....lekarz nam nie zabronił na nie wychodzić.A jak zobaczyłam ta piękna pogodę to szybciutkio pognało mnie na spacerek.
damiana tak wymęczyło to świeże powietrze że śpi traz jak zabity.
My dzisiaj idziemy na meczyk siatkówki......trochę trezba się wyrwać. ;D
całuski i równiż życze udanego weekendu.

Witam
Ostatnio rzadko tu zaglądam ale jakoś nie mam kiedy ...
U nas dzisiaj było 21,3 stopnia!!! śliczna pogoda, choć troszkę pochmurno było ale spacer był bombowy, już chodzimy w cieńszych kurtkach, ale zimowych jeszcze nie chowamy.. niech sobie jeszcze poleżą :)

Wczoraj byliśmy u znajomych na popijawie ;)
Było bardzo miło... wiecie jak idziemy do znajomych gdzie są dzieci to ja się nie muszę interesować dzieckiem :) ono w ogóle nie zwraca na mnie uwagi tylko zajęta zabawą! :) Super..
Wyobraźcie sobie że chłopacy pili wódeczke.. a ja ze znajomą winko i obaliłyśmy same 2 butelki wina! ::) ;D
Normalnie szok, szczególnie dla mnie bo ja od zajścia w ciąże nie piłam już daaawno i czasem gdy wypijałam drinka to po połowie już zasypiałam na kanapie ;D a tutaj po 2 butelka super się czułam!
Byliśmy u znajomych do 23 a mała w ogóle nie myślałą o spaniu a co dopiero o wyjściu z tamtąd! :)
Ale super było.. zasneła nam w taxi, w domu się przebudziła spojrzała na mnie i.. padła ;).
No ale grunt że fajnie było..
Oki życzę zdrówka wszystkich skarbom! :)
I wiosennej pogody! do juterka

reklama
NOOOOO NIEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEWCZYNKI JA ROZUMIEM - PRZESILENIE WIOSENNE , ALE TOŻ TO SKANDAL !!!!!
PISAĆ PROSZĘ TU SZYBKO CO U WAS ! ;)

ANIA - DAMIANEK JUŻ ZDROWY ?
BASIA - CO TAM W GRODZIE KRÓLÓW I KOZIOŁKÓW ?
MONIA - KOCHANA TY TO JUŻ MASZ SUPER PONAD 20 STOPNI - WKLEJ NAM SWOJE NOWE KOLORKI MIESZKANIA I PRZEŚLIJ TO CIEPEŁKO DO POLSKI .
SANDRA - JAK TAM EFEKTY MIESZKANIOWE ?
RONDZIA - CIEBIE TO JUŻ WIEKI NIE CZYTAŁAM ;)

MOJA NIKOLA MA NOWĄ ZABAWĘ ... SIADA NA KRZESŁO W JADALNI ,A Z NIEGO WCHODZI NA STÓŁ , ALBO PODSTAWIA SOBIE DUŻĄ ZABAWKĘ I WCHODZI NA ŁAWĘ W SALONIE !
I CO ? CHCE TAŃCZYĆ ! WISIUGA MAŁA !!!!!! :laugh:

CZEKAM NA WASZE WIEŚCI ;)
POZDRAWIAM , MAGDA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry