reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Magda jak Nikola? Mam nadzieje, ze juz zdrowa biega po dworze.

U nas nic nowego. W koncu nie ma sniegu i prawie kaluze zniknely. Na plac zabaw teraz przychodzi duzo dzieci i Sonia goni, ze dzis do domu to wrocila cala brudna... Troche blota jeszcze jest.

Rzobi sie coraz piekniej. Trawa jest juz u nas ladnie zielona. Dzis nawet nie ubieralam Soni czapki, bylo tak fajnie cieplo - termometr wskazywal 16`C. Z domu sie szybciej wychodzi - nie ma tyle do ubrania ;)

Zycze wszystkim zdrowka i ladnej pogody.

Pozdrawiam,

reklama
Witajcie kochane
O jej co się dzieje.. Nikola i Damianek chorzy oj zdrówka biedaczkom życzymy!

SANDRA no właśnie u nas też odrazu lżej jak miej ciuchów się zakłada i młoda chętniej biega po dworzu bo prędzej tylko trochę i do wózka.. .
a u nas w porzadku, kupiłam wózek typu parasolka bo nasz już za duży a ten wazy 5kg :) i ma przepaskę na ramie, wrazie jak młoda nie chce w wózku to mogę go spokojnie złożyć :)
U nas dzisiaj było brzydko bo straszny deszcz padał i wiało wiatrzycho nie byłyśmy na dworze, a wieczorem się pogoda poprawiła i nawet słoneczko jeszcze poświeciło.
Może jutro będzie lepiej :)
No nic życzę miłej nocki!
Do juterka pa!

WITAJCIE !

NIESTETY NIKOLA NIE BIEGA NA DWORKU :( NADAL JEST CHORA - ALE NIE MA TRAGEDII ,
WCZORAJ BYLIŚMY U NASZEJ PEDIATRY , OSŁUCHAŁA MAŁĄ I W PŁUCKACH JEST CZYŚCIUTKO , MĘCZY JĄ BARDZO WILGOTNY BOLĄCY W PIERSIACH KASZELEK >:(
JESTEM JEDNAK DOBREJ MYŚLI ! WIERZĘ ,ŻE NIEBAWEM WYJDZIEMY NA SPACEREK !

ROZMAWIALIŚMY WCZORAJ Z DR SOPLIŃSKĄ O WCZASACH .
NIE PISAŁAM WAM JESZCZE O TYM BO NIE BYŁAM PRZEKONANA O SŁUSZNYCH RACJACH MOJEGO MĘŻA . DOKTOR PRZEKONAŁA MNIE ,ŻE JUŻ MOŻEMY ZABRAĆ NIKOLĘ W PODRÓŻ.
PLANUJEMY WIĘC W CZERWCU POLECIEĆ NA DWA TYGODNIE DO TUNEZJI , MYŚLELIŚMY TEŻ O EGIPCIE , ALE WTEDY BĘDZIE TAM ZA GORĄCO DLA MAŁEJ.
BĘDĘ SPOKOJNIEJSZA GDYŻ POLECI Z NAMI LEKARZ :laugh: OTÓŻ MONIKA Z MĘŻEM I MAŁYM OLIWIERKIEM CHCĄ LECIEĆ Z NAMI :laugh:

ŻYCZĘ ZDRÓWKA DZIECIACZKOM !
POZDRAWIAM , MAGDA

Czesc wszystkim,
sporo sie nie odzywalam ale mam usprawiedliwienie. W poprzedni poniedzialek wycinali mi jakies
badziewie co mi uroslo na prawej lopatce.. Okazalo sie ze to zropialy kaszak ktorego bylo pod skora
poltora litra. W zwiazku z tym jestem drugi tydzien na zwolnieniu codziennie jezdze na
opatrunki i caly zeszly tydzien reke mialalm praktycznie nieczynna.
Reka sie goi ale i tak klepie jedna na klawiaturze.
Mojemu dziecku wyrosly rogi i albo on skonczy w poprawczaku albo ja na Srebrzysku (szpital
psychiatryczny w Gdansku .. i cmentarz tez)
Jest uparty wszystko wymusza i drze jape. Teraz jeszcze zaczal mnie przedrzezniac jak sie na niego dre
i sie smieje bezczelnie.. ;D

Pozdrowka dla wszystkich, zwlaszcza chorych dzieciaczkow a zdrowe niech dalej beda zdrowe
Buziaki

Witam,

My wlasnie po spacerku, Sonia ganiala z dzieciakami za pilka, a i tak pewnie nie bedzie latwo z zasypianiem ::)

Madga, Ania napewno wyzdrowieja.Wasze skarby szybko.

Madga, fajna podroz Wam sie szykuje... Lekarz w czasie podrozy... super. tez sie zastanawiam czy nie wybiore sie na Sycylie, boje sie jednak podrozy, nie wiem czy zalapiemy sie na samolot, a autokar jedzie 36 godzin ::)

Rondzia nie daj sie, ja niespelna dwa tygodnie temu zakonczylam taki etap u Soni. Tez byla okropna, niesluchala, psocila, robila nazlosc, uciekala, ignorowala wszystkich... Naszczescie bylo minelo... do nastepnego razu.

Pozdrawiam,

Witam i ja!
Oj dzisiaj ciężki dzionek ale za to jaki piękny u nas cały dzień świeciło słoneczko i było 19 stopni ciepła super. Poszłam z mała do parku a tam dzieci ze szkoły miały zajęcia WF-u no i mieli zabawę że musieli się ganiać a moja mała ganiała się z nimi! hehe ale był ubaw aż szkoda że nie wsziełam aparatu ..
Potem wróciłyśmy do domciu bo mała już na pupie siadała bo nóżki bolały prawie 2 godzinki z nimi biegała i ani na chwilkę do mnie nie przyszła .
ALe dzisiaj zapowiadają w nocy u nas -1! aż dziwne no ale to niby tylko dzisiaj i jutro ma być chłodniej a potem już znowu cieplutko.

Oj ROndzia my też to przechodziliśmy i pomogła tylko stanowcza ignorancja :) Jak narazie jest oki, ale jak pisze SANDRA do następnego razu :)
Trzymaj się mocno niech ręka szybko wyzdrowieje
MAGDA no super podróż się szykuje!
SANDRA No ja myślę że autokar odpada .. .

Monika .....no widzisz jedna wylądowałaś na zabiegu.Dobrez że zdecydowałaś się iśc do lekarza...ale masakra 1,5 dziadostwa....
skąd to sie wzielo
Damian tez biega jak oszalały i mimo choroby broi ile wlezie.
Nie rozpisuje sie duzo....bo zalozylam sobie tipsy i jeszce sie nie przyzwyczailam do funkcjonowania w dluzszych pazurkach.
Caluski i zdowka

WITAM !

MOJA MARUDKA POSZŁA SPAĆ WIĘC MOGĘ DO WAS NAPISAĆ :D
NIKOLA TEŻ ZROBIŁA SIĘ NIEDOBRA - TO CHYBA DALTEGO , ŻE TYLE CZASU NIE WYCHODZIMY NA SPACERKI .
SWOJĄ ZŁOŚĆ WYŁADOWUJE NA NAS - BIJE NAS ! NIESTETY NIE POMOGŁO ANI LEKCEWAŻENIE , ANI TŁUMACZENIE , WRĘCZ PRZECIWNIE , BICIE NASILAŁO SIĘ !
I WIECIE ! NIE WYTRZYMAŁAM WCZORAJ I KLEPNĘŁAM JĄ W RĄCZKĘ PO CZYM WYPROWADZIŁAM DO SYPIALNI I ZAMKNĘŁAM DRZWI ! MYŚLAŁAM ,ŻE SERCE MI PĘKNIE PRZEZ TĄ MINUTĘ KIEDY NIKOLA BYŁA W TYM POKOJU I PŁAKAŁA .
JAK WYSZŁA CHCIAŁA SIĘ PRZYTULIĆ , CAŁOWAŁA MNIE I GŁASKAŁA !
I ..... JAK DO TEJ PORY NIE DOSTAŁAM W TWARZ OD WŁASNEJ CÓRKI ::)
MAM NADZIEJĘ ,ŻE TO JUŻ MINĘŁO BO TYLE MNIE TA SPRAWA KOSZTOWAŁA ...

RONDZIA , BRAK MI SŁÓW ! PÓŁTORA LITRA !!!! ZDROWIEJ NAM SKARBIE !

MONIAA , A TO SIĘ NICOLE NABIEGAŁA :D

SANDRA , JA BYM NIE WYSIEDZIAŁA 36 GODZIN W AUTOKARZE , A CO DOPIERO SONIA !
ZAREZERWUJ SOBIE WCZEŚNIEJ SAMOLOT . :laugh: SONIA MA ŚWIETNE KALOSZE :D
CHYBA MUSZĘ KUPIĆ TAKIE NIKOLI , ALE NIE WIDZIAŁAM NIGDZIE W MAŁYCH ROZMIARACH!

ANIA , MIAŁAŚ SIĘ NAM POKAZAĆ W NOWEJ FRYZURCE ! DAWAJ FOTKI !
Z DAMIANKIEM JUŻ LEPIEJ ?

POZDRAWIAM , MAGDA

reklama
Witam,

Sonia tez spi. Ostatno ma nocnikowstret, wiec mam powrot do pieluch :(

Samolot fajnie, ale nie jestetm pewna czy polece, a najpozniej z poczatkiem maja bym musiala rezerwowac, w zeszlym roku siostrze na wrzesien chcialam rezerwowac i w maju juz nie bylo ::)

Magda u nas pelno takich kaloszy, w roznych rozmiarach, te akurat to spadek po Amadeuszu.

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry