reklama

Październikowe skarby :)

Wiem Magda heheh ale jak zawsze nie moge sie zebrac do wklejenia fotek. Chyba sie juz do tego przyzwyczailyscie...jak tylko bede maia jakies ciekawe to sie pokaze.
Damian jakby troche lepiej ale jeszcze kaszle i jeszcze ma gila.

Magda skąd Ty jestes bo nawet nie wiem.....
Pozdrówki

reklama
CZEŚĆ DZIEWUSZKI !

SIEDEM ŚWIATÓW NAM SIĘ JUŻ DZIEJE W TEJ CHAŁUPIE >:(
MAŁA CIĄGLE BRZYDKO KASZLE , NA DWORZU JEST ZIMNO I NIEPRZYJEMNIE , BOJĘ SIĘ JĄ ZABRAĆ NA SPACER ! PODOBNO OD JUTRA MA BYĆ OCIEPLENIE 8) WIĘC MOŻE WYSKOCZYMY ::)
NIKOLA W DALSZYM CIĄGU RĄCZKI TRZYMA PRZY SOBIE ! CZYŻBY MÓJ DRASTYCZNY SPOSÓB POSKUTKOWAŁ ???????

WIERCĘ ROBERTOWI DZIURĘ W BRZUCHU O PIASKOWNICĘ DLA NIUNI , ALE PRZECIEŻ MÓJ HRABIA MUSI POSZUKAĆ FACHOWCA OD PIASKOWNIC >:(
CZY WASI FACECI TEŻ TACY SĄ ? MÓJ WZYWA FACHOWCÓW DO WSZELKICH PRAC W DOMU ! SAM NIC NIE POTRAFI ZROBIĆ .
MÓWIĘ WAM , TAKA PIERDOŁA Z NIEGO POD TYM WZGLĘDEM ! NO NIC SAM !
NAJLEPIEJ NIECH KTOŚ PRZYJEDZIE I ZROBI !
NOOOO TO MI ULŻYŁO !!!!!!

ANIU , JA MIESZKAM NA WSI ;D ;D ;D NIEDALEKO CIECHANOWA .

TO TYLE DZIŚ !
POZDRAWIAM , MAGDA

Magda mój Paweł jest identyczny Woli zapłacić niż cokolwiek zrobić samemu.Nie ma smykałki do napraw i tego typu rzeczy.Ja jestem w domu mechanikiem samochodowym, hydraulikiem, malarzem i czym tyljo sie da ;D.
Ale w jednym go pochwalam ......umie na to zarobic.
Pozdrawiam

Witam,

No moj facet, to sam chcialby robic, ale fatalnie mu to wychodzi i jakos zarobic na fachowcow tez nie umie... Albo nie, zarobic umie, ale wydawanie na "duperele" wychodzi mu lepiej niz niejednej kobiecie.

Kupilam dzis Soni taka nakladke na kibelek, bardzo sie jej spodobalo

zdjcie218kg.jpg

Pozdrawiam,

Witam,

oj dziewczynki czytam wasze pościki i jakbym żywcem je z domku ściągnęła. Marcin pieniążki do domku i owszem przynosi ale zrobić nie umie KOMPLETNIE NIC. Do drobnych napraw wzywam teścia "złotą rączkę". Ale co gorsza nawet jak są potrzebni fachowcy do domu to załatwiem ich ja :( Obecnie jestem na etapie zamawiania drzwi wewnetrznych do domku i dzięki temu mam wiedze na temat np. ościeznic regulowanych, szprosów itd. mój mąż nie miał czasu się tym zajać. Czasem mam ochotę go zabić.

Do tego mam katar i czekam tylko aż młody go załapie. Z naszym szczęściem na pewno rozłoży się na święta.

U nas chociaz pogoda ładna, słonko świeci chociaz trochę chłodno.

Pozdrawiam
Basia

WITAM W PRACOWITĄ ( DLA MNIE ) SOBOTĘ :laugh:

ZROBIŁAM SOBIE CHWILKĘ PRZERWY !
WYEKSPEDIOWAŁAM " MOICH LUDZI " NA SPACER , A SAMA MYJĘ OKNA :P
UFFF JESZCZE MI TYLKO 2 ZOSTAŁY !
JAKOŚ MNIE ZASKOCZYŁO , ŻE TO ŚWIĘTA ZA TYDZIEŃ !
17 KWIETNIA SĄ IMIENINY MOJEGO ROBERTA W ZWIĄZKU Z CZYM ZAPROSILIŚMY NA ŚWIĄTECZNY OBIAD ZARÓWNO ZNAJOMYCH JAK I RODZINĘ - ZNOWU SIĘ NALATAM >:( ;)

MOJA NIUNIA UGRZECZNIONA JAK NIGDY :D MA JESZCZE TROCHĘ KATARKU , ALE JUŻ PRAWIE NIE KASZLE :laugh:

BASIU , MÓJ TATO BYŁ TAKĄ ZŁOTĄ RĄCZKĄ . MOJA MAMA NIE MUSIAŁA NIC POKAZYWAĆ PALCEM , NIE CZEKAŁA AŻ PRZYJDZIE SPEC OD NP. ELEKTRYKI !
DLATEGO JA SIĘ WŚCIEKAM JAK MUSZĘ NA WSZYSTKO CZEKAĆ !

SANDRA , A TO JA MOGĘ KONKUROWAĆ Z TWOIM RAFAŁEM JEŚLI CHODZI O PIERDUŁKI ZAKUPOWE :laugh: ;)
JEŚLI CHODZI O POTRZEBY FIZJOLOGICZNE NIKOLI TO JA KAPITULUJĘ - NO TAK SIĘ UPARŁA ,ŻEBY MNIE ROBIĆ W KONIA , ŻE NA JAKIŚ CZAS ODPUSZCZAM !
SONIA FAJNIE WYGLĄDA NA KIBELKU ! :laugh:

NO TO WRACAM DO SPRZĄTANIA :(

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam
No to i ja mogę przyłączyć Roberta do tych co mają 2-lewe ręce :) On też nic, a nic nie zrobi w domciu :).
Zazwyczaj wzywamy fachowca, ale jak teraz planowaliśmy malowanie to zapytałam taty czy by nie miał ochoty przyjechać do nas i przy okazji pomóc, mój tato to złota rączka więc bez problemu przyjechał pomógł i przy okazji zrobił tysiące rzeczy których Robert by nawet nie tknął :).
U nas w domu wszystkie gwoździe wbijałam ja.. ech i inne rzeczy to na mojej głowie :). Także nie jesteście osamotnione ;D
Co do porządków to ja już wszystko mam zrobione :D tylko pokrowce od kanap wypiorę w tym tyg bo Nicole ślicznie wysmarowała je Bakusiem i pasztetem i pewno jeszcze wieloma innymi rzeczami o których niemam pojęcia :D.
Jutro idziemy na imprezkę, chrzestnej Synek-Cyprian kończy 2 latka :).
Oki zmykam kąpać małą
SANDRA SOnia super wygląda na kibelku, właśnie jestem na etapie kupowania tej podkładki :) Choć Nicole ma aktualnie takiego podejście jak NIkola Magdy :)

Oki uciekam :)

Hello

U nas nic nowego.Dzisiaj idziemy na imieniny do naszej niani.MARYSI.Zaprosiła nas i oczywiście najważniejsza osóbkę Damiana.
Damian mimio tego że cały tydzień jechał na antybiotyku to jakos nie widze poprawy...bylam u kontroli i niby w oskrzelkach nic nie ma,a kaszel i glut jest straszny...wiec nie wiem o co tu chodzi :(
Mimo tego wczoraj wyszlismy na spacerek....w szoku bylam bo na piechotke poszłam z Damiankiem do naszego sklepu i z powrotem razem jakies 1500 metrow....może ciut wiecej I nie plałak ani nie wołał na ręce.....ale jak wróciliśmy do domu to poszedł w sekundzie spać.
Aaaaa zapomniałam wam jeszcze napisać.W piątek odbyłam z Damiankiem pierwszą wizytę u STOMATOLOGA.
Poszłam bo zauważyłam że ma na zabku przebarwienie...co się okazało jak myłam mu zabki że jest on troszeczke wyszczerbiony.Więc poszlam.....pani dr powiedziała ze może zaczynać sie próchnica i zaimpregnowała mu 4 górne ząbki.Troche płakał...ale przeżył.Na dowidzenie posłał całusy zrobił papa........
Mamy iść w czwartek do powtórki.
Kończe te moje wywody.Udanej niedzieli
pa pa ;Dcałuski 102

Witam,

Z ta nakladka wlasnie wyszlam dlatego, bo Sonia ostatnio znienawidzila nocnik, a jak proponowalam siusiu do ubikacji, to nawet chciala.

Ania, skoro na oskrzelach nic nie ma, to dobrze, a jak to mowia - katar leczony czy nie trwa tydzien  ;)
Spacerek ladny, wyrosnie Ci maly Korzeniowski  ;)
A zabki... Troche mnie przestraszylas, przyznam, ze tak z zadka czyszczilam zabki Soni, a jak przeczytalam Twojego posta, to ostro dwa razy dziennie rumiankiem przemywamy.

Monia, porzaki wszystkie zrobione - podziwiam, my od wczoraj ostro dzialamy.... Gdzie te czasy, ze w Wielki Tydzien juz tylko sie zakupy i gotowania zalatwialo  ::)
mam pytanko - na pierwszam zdjeciu Nicole jest na jakies macie, po ktorej pisze - napisz cos wiecej, u nas takiej nie widzialam, a wyglada bardzo sprytnie.
A na tym zdjeciu na foteliku, wyglada jak w krolowa w swoim zabawkowym krolestwie.

Magda, nie bede sie klocic jesli chodzi o te zakupy - jakkolwiek, to on u nas do koszyka wsadza najmniej potrzebne rzeczy, a allegro.... Jejku poblogoslawie dzien, w ktorym zawiesza mu konto  ::)
Wczoraj kupil ekspres cisnieniowy - no nie ma faceta w domu, ciagle sie nim bawi... A najsmieszniejsze, ze oboje nie lubimy kawy.... z zadka i fakt najbardziej smakuje nam z ekspresu ;D

Rafal mial wolne, w koncu sie wprowadzil do nas i bylo tak rodzinnie przez weekend. W niedziele poszlismy swiecic palme..... Jejku, troszke przyszlismy pozniej, bo msza zaczela sie 15 min wczesniej o czym nie wiedzielismy. Przychodzimy do Kosciola, a tu akurat trzeba ukleknac w chwili ciszy (na kazaniu byla scena z ukrzyzowania) - Sonia siedziala w wozku z palma i wlasnie wymyslila sobie, ze palma to super miotla. Tak mi sie smiac zachcialo, w takim momencie mszy   Ach te dzieci   ::)

Ale sie rozpisalam....

Zdrowka wszyskim duzym i malym

PAPAPA

reklama
Wityam
Sandra to jest Aquadoodle mata z pisakiem kosztuje na allegro 32zł, pisak napełnia się wodą i po chwili można rysować na macie, a mata po minucie wysycha i tak na nowo :)
Bardzo fajna zabawa! :)
Nieźły unaw w KOściele.. A tak spytam to Rafał teraz już będzie z wami mieszkać?? :)
Bo ja tam troszkę nie pewna byłam WY się pokłóciliście, pisałaś że jego mama się wtrącała czy cos (mam nadzieje że nic nie pomyliłam ::) )
No ale nie chce być wścibska.. jesli nei chcesz to nie pisz :)
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry