reklama

Październikowe skarby :)

wielkanoc.gif

WESOŁEGO ZAJĄCA CO SIE ŚMIEJE BEZ KOŃCA
SZCZERBATEGO BARAN CO RYCZY OD RANA
PISANEK W KOSZYKU ORAZ
MOKREGO  UBRANIAW DNIU WILEKIEGO LANIA
ŻYCZY

ANIA ,PAWEŁ I DAMIANEK

ŚCISKAM WAS BARDZO BARDZ MOCNO

image001.gif

linia.gif

reklama
Dużo szczęścia i radości
W pierwsze Święto dużo gości
W drugie Święto dużo wody
To dla zdrowia i urody
Wiele jajek kolorowych
Świąt radosnych no i zdrowych!.

Zyczy Monika, Robert i Nicole :))

A Nicole dzisiaj pękł ten wrzód w uszku wypłyneła ropa i dziecko czuje sie o wiele lepiej! :)
Także teraz musi się tylko zagoi, ale grunt że mniej boli! :)
Buziaczki papa

Witam
Oj widzę że ja jako pierwsza się tutaj znalazłam :)
No jak Wam mineły święta? Bo nam milo i spokojnie.. szkoda tylko że mała chora bo nie mogliśmy iść na spacerek..
Ale dobrze, że śpi spokojnie w nocy to i my śpimy ;)
Uszko już ją nie boli no ale do czwartku musimy siedzieć w domciu. Wczoraj Robert zrobił nam zapasy pampersów i innych pierdół aby w tyg mieć spokoj :)
A jak tam Dyngus u Was?
Nas Robert rano pochlapał symbolicznie :D A Nicole się cieszyła jak nie wiem hehehe.

Witam,

Monia u Was sklepy w niedziele swiateczna sa otwarte? - fajnie, nam wlasnie sie skonczyly pieluchy i nigdzie nie moglismy kupic :(

U nas swieta, troche ociezale. W niedziele odwiedzilismy rodzinke Rafala i moja, u kazdego ciasto i niewypada sie poczestowac, ale wieczorkiem poszlismy na dluuugi spacer po lasku i noc moglismy przespac bez bolacych brzuchow.
Dzis spokojnie. Rano Rafala obudzilam spryskiwaczem do kwiatkow - wiec smingus u nas tez byl symboliczny i Sonia tez sie bardzo smiala.

Pozdrawiam,

Hejka
U nas poniedziałek nie był symboliczny......
Paweł jak Paweł ochlapał mnie paroma kropekami jak jeszcze spałam......ale potem przyszedł do mnie szwagier z moim chrzesniakiem(11 lat) i Julka (6 lat).Mielii taki karabin że trudno byłobyc suchą.
Jak juz byłam cała zmoczona pożyczyłam tej machinerii i poszłam polac sąsiadów obok ( zaprzyjaźnione młode małżeństwo) no i wtedy sie narobiło....Jak wyszłam na klatkę z windy wychodził mój tata ;D ;D ;D więc zupełnie przypadkiem mu si oberwało dostał nie małą porcje wody hihihi.....ale za to zemsta była słodka....nie zostało na mnie suchej nitki....wywlekł mnie na drugi konec piętra zabrał pistolet i było po nie.
Weosło
Damian miał taką radoche że jeszcze go takiego nie widziałam.
Druga sąsiadka wyszła na klatke zobaczyc co sie dzieje...bo oczywiscie darłam ie zeby mnie ju nie lal... i jak otworzyla drzwi to i ona dostała heheh.
Tak więc u nas tradycja została zachowana.
Po południu poszlismy z małym na spacerek.....i zupelnie przypadkiem wylądowalismy na imprezie u nastepnych sąsiadów tylko ze 2 oiętra wyzej.Impreza sie tak rozkrecila ze byly tance i hulanki....jednak dlugo nie siedielismu bo Damian juz byl bardzo zmeczony i chcialo mu sie spac.
A dzisiaj JA BALETUJE i zalewam robaka.... pęka mi dzisiaj 26 latek....
wieczorem idziemy poszaleć:)
MIŁEGO DNIA ŻYCZE
Całuski

Witam,

nam też przyjemnie Świeta minęły szczególnie, że nic nie musiałam przygotowywać bo byliśmy u teściów. Katary nam przeszły chyba dzięki temu, że młody buszował cały dzień na dworze.

Zabraliśmy go w pierwsze Święto nad jezioro i do lasu. Jak zobaczył "wielką wodę" zamurowało go krzyknął "kapu, kapu" (normalnie mówi tak na kąpiel) i z biegiem do wody :)

Teraz byle do długiego majowego weekendu.

Pozdrawiam

Witam witam
Droga Aniu!!!
WIERZ W LEPSZE JUTRO
DELEKTUJ SIĘ PIĘKNYMI WSPOMNIENIAMI
KOCHAJ NA ZAWSZE CAŁYM SERCEM
I Z KAŻDYM POWAŻNYM KROKIEM
ŻEBYŚ ZAWSZE MIAŁ Z KIM, MIAŁ GDZIE
NADZIEII W SERCU
WIARY W SAMEGO SIEBIE!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

ŻYCZĄ MONIKA, ROBERT I NICOLE!!!

reklama
Witam,

Ania to mieliscie niezly lany poniedzialek, ciekawe, kto potem klatke wycieral ;)

Ania - Wszystkiego najlepszego
Duzo radosci i wspanialosci
Zdrowia i urody
Zawsze dobrej pogody

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry